11 éves michlein téli gumi mennyire veszélyes,ha van még rajta 7-8 mm és szemmel láthatólag nem repedezett?
Figyelt kérdés
júl. 31. 18:26
1/11 anonim válasza:
Nem egy életbiztosítás. Kell venni négyévszakosat és akkor nem kell folyton cserélgetni.
2/11 dirtboy válasza:
2x idősebb kb mint amit már cserélni kell.
3/11 anonim válasza:
jó az teljesen, a féktávolság amúgy is csak egy mítosz
4/11 anonim válasza:
Puha a futofelulet? Ha nincs kikemenykedve, akkor el tudod meg hasznalni. 10 evet javasolnak amugy a gyartok maximum. Az enyemek is 12 evesek most.
Egyebkent igen, a 4 evszakos javasolt.
5/11 anonim válasza:
Az Alpokba ne menj fel vele, de amúgy városi vagy sima agglomeráció közlekedésre szerintem nyugodtan lehet használni. Kiesni nem fog alólad, max elkezd rázni vagy kapsz egy lassú defektet. De ahol sózzák az utakat, ott nem számottevő a különbség nyári és téli gumi között sem. Kivéve ha a 30 centis hóesés után indulsz el, de ott a téli gumi is kevés.
7/11 anonim válasza:
Jesszus! Szerintem te is tudod a választ. Már évekkel ezelőtt is kukaérett volt. Nekem is előbb öregednek el a gumijaim, minthogy lekopnának. Pedig nem csak a piacra járok hétvégente. De valahoyg az egyenletes tempomatos szima aszfaltos autópályázás nem akarja leradírozni a gumikat. Legutóbb én is egy téli Michelin szettet adtam le a hulladékudvarban. Még 6-7 mm profilja biztos megvolt. De már a 3. szezonban is érezhetően kevésbé volt jó a tapadás, mint új korában.
8/11 anonim válasza:
Én 16 évesen cseréltem le , azért mert a két elejét eléggé megette , de a 2 hátulsó még nagyon jó volt.
Semmit nem lehetett észre venni rajta.
9/11 anonim válasza:
#8: Azért nem, mert kőkemény volt már 10 éve is és nem tudott elkopni. Vészfékezésnél meg másfél km lett volna a féktáv, de ugye "nem kell vészfékezni és nem lesz baj", mondja a proli büszkén felemelt fejjel.
10/11 anonim válasza:
9. Na nehogy te mondd már meg hogy kell fékezni.
Lehet több ideje vezetek mint ahány éves vagy kis barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!