Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót készülök venni 1,2...

Autót készülök venni 1,2 milliót szánnék rá maximum viszont legalább 200 le kellene ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

júl. 31. 17:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok: elnézést a válaszomért. Azt hittem az is feltétel, hogy ne legyen egy életveszélyes bontószökevény. Így valóban nem lehetetlen, ha ennyire igénytelen vagy.
júl. 31. 17:54
 12/48 anonim ***** válasza:
23 éves autók 1 milla felett? :(
 13/48 anonim ***** válasza:
75%

Hát aki bő 1 millióért készül autót venni, az sok minden, de nem gazdag. Egy közös nyomócsöves dízel autónál barmikor jöhet egy 200-300 ezres költség, de akár 500-800 ezres is, ha beüt a baj. Ezt ki tudod fizetni probléma nélkül? Vagy tudsz rá venni egy szett gumit bármikor?

Jó lenne, ha az arcoskodás helyett normálisba vágnád magad, hiszen egyrészt tőlünk kuncsorogsz tanácsot, másrészt az ilyen nagy szájú okostojásokat mindenhol pár pofonnal teszik helyre.

14/48 anonim ***** válasza:
69%

Hát az a Citroen kvül-belül valami ocsmány! Nem vinne rá a lélek, hogy ilyen ronda autót vegyek, hiába olcsó. Sok szerencsét e 400.000 km-es dízelhez!

A másik, az a lassan negyed évszázados G Astra szimplán csak öreg. Nem meg nincs 200 lóerős sem, pedig azt írtad legalább annyi kell.

Ha enniyre vágysz a szopórollerre, én nem foglak visszatrtani. Van aki csak a saját kárán tanul.

júl. 31. 17:55
 15/48 A kérdező kommentje:

14#

Azt az autót csak példa ként mutattam

júl. 31. 17:59
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
5: mert te aztán olyan ku4v@ jól értesz az autókhoz, ugye? Kinéztél egy betegágyat 400 ezer km-rel 😂😂😂
júl. 31. 18:03
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez a citró egy kicsit túl egyedi lett. De hiába a 200ló, ha csak 1800kg. Nézz inkább többért egy jobb állapotú 1.8t leont.
júl. 31. 18:16
 18/48 anonim ***** válasza:
86%

#15 Na én értem, hogy példa, de ne hidd már, hogy ennyi pénzért lehet erőgépet kapni. Én most nem fogok sem Citroent, sem Mercedest, sem semmi ilyesmi autót említeni, hiszen azoknál nevet és presztízst is fizetni kell, de ha még ennek ellenére is ilyen olcsó... hát, szerintem te is érzed, hogy azzal komoly baj van.

Nem. Ehelyett én egy olyan autót fogok említeni, ami nincs ennyire egyértelműen áron alul. Az a G Astra kupé, amit linkeltél. Az egy olyan autó, ami ennyi pénzért még normális is lehetne akár. Na de vajon tényleg az? Nézzük csak...

1. Első képen kapásból feltűnik, hogy az autó eleje törve volt.

2. A második képen látható kék vízcsövek a legkisebb mértékig sem autó hűtőrendszerre vannak tervezve. Azok natúr vízcsövek. Vécébe való a tartályt bekötni, nem pedig autóba, ahol 110°C víz kering 1.3 bar nyomással. Bármelyik pillanatban szétrobbanhat bármelyik.

3. A kiegyenlítő tartály tetején látható egy kábel. Az csak úgy ott van. Ránézésre egy utólag beépített (bár a jelek szerint nem bekötött) erősítőről/mélyládáról van szó. Miért nincs bekötve? Miért a tartály tetejére van hányva a kábel? Alapvetően nem probléma, csak érdemes elgondolkodni, hogy ha ennyire hanyag a tulaja, akkor mi minden mással hanyag még?

4. Gyorskötegelővel felfogatva a ventilátor. Ez is csak egy bizonyíték rá, hogy az eleje törve volt és ezzel már az is nyilvánvaló, hogy nem szakszerűen lett megcsinálva. Ha egy 30 ezer forintos ventilátor nem lett cserélve, akkor szerinted költöttek 200 ezret a lakatosra?

5. A szélvédő is cserélve volt, ami önmagában nem baj, hisz lehetett egy kavicsfelverődés is, sajnos ez előfordul, az viszont már nagyon gáz, hogy alul a szigetelés hiányzik. Esőben biztos nagyon mókás...

6. Az akkumulátoron túlmelegedés nyomai látszanak, ezen a ponton tulajdonképpen egy bombának felel meg. Ez önmagában is elég nagy baj, de az meg főleg, hogy ki tudja mi okozza.

7. Ja hogy még rádió sincsen benne. Még rohadt zenét sem lehet benne hallgatni 1.2 millióért. Gondolom akkor kivették belőle az erősítőt is.

8. A műszerfalon valamilyen hiba olvasható, nem látszik sajnos, hogy mi, de annyi olvasható, hogy "alacsony". Hűtőfolyadék szint talán? Még az is nehezére esik, hogy felöntse fagyállóval? És ilyen embertől akarsz te autót venni? És azt hiszed, hogy jót kapsz?

9. Hátsó kerékjáratív rohad. Rohad az sok másik helyen is, ebben biztos vagyok, csak azt nem mutatják.

10. Továbbá JSZP-s lekérdezés alapján az autó többször is hónapokon keresztül egyhelyben állt. A hosszú állás az autók legnagyobb ellensége. Ezek az autók a legfogékonyabbak a szétrohadásra és elektronikai hibákra.

És ez egy rohadt G Astra. Szerinted ha G Astrából ekkora hulladékot árulnak, akkor például egy Citroen, BMW, Mercedes, stb, milyen állapotú lehet ugyanennyi pénzért, vagy még kevesebbért? Gondolkozz el rajta.

Ui: ez az Astra nincs is 200 lóerő, csak 190, így hogy akarsz vele menő gádzsi lenni?

júl. 31. 18:19
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni ennyiért csak jó állapotra hozás a vételárnál több lesz. Vagy valami szar franciát kell venni az csak szar és drága lesz. Ennyiért kis városi futkosóból sem a legjobb állapotút tudod venni.
júl. 31. 18:20
 20/48 anonim ***** válasza:
79%
Egy biztos. Fogunk olyan kérdést olvasni, hogy "nem tudom fenntartani az 1 misiért vett 200 lovas autómat, mit csináljak"? Az egyetlen kérdés, hogy 2 vagy 6 hómap múlva?
júl. 31. 18:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!