Skoda Rogyio milyen minoseget kepvisel ?
Évekig flottáztam, volt több tucat 1.6 TDI Rapid, napi szinten jártam velük, intéztem a szervizeléseket, szóval érdemben tudok nyilatkozni.
Alapvetően egy szedán (de legalább 5ajtós, hatalmas csomagtartós) Fabia. Majd készült belőle sima ferdehátú is. Szóval egy olcsó kisautó, de olcsósága inkább előnyére válik, mert igaz, hogy kopogó műanyagok meg ilyenek, de mindene tartós és egyszerű.
Bármilyen közlekedési helyzetre kiváló volt, mind rövid mind hosszútávra. Semmiben sem kiemelkedő, de mindenre megfelelő. Az 1.6 TDI elképesztően keveset fogyaszt, jól megy, és rendkívül tartós. A flottában 30ezres olajcserèk mellett, 200ezer felett lettek lecserélve, lényegében soha nem volt semmi bajuk. Egyedül, de érthető módon, a vízpumpa az, ami nem bírta ki a 210ezres vezérléscserét, 120-160 között már cserét kiáltott, néhány példánynál volt csupán valamilyen érzékelő vagy EGR meghibásodás a az inkább városban használtaknál.
Én merem ajánlani, a TSIkkel nincsen tapasztalatom, de mivel ugyanolyan bonyolult mind a TDI, de többet fogyaszt és típushibái is vannak, azt nem ajánlom.
Also fapad kategoria.
En 4 eve a skoda coronaq ra varok mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!