Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kistraktort vegyek ? Újat.

Milyen kistraktort vegyek ? Újat.

Figyelt kérdés
1000 m2 szántásra, művelésre plusz 6000 m2 fűnyírásra-szárzúzásra. Itt a környéken John deere, kínai AMS és indiai VST traktorokat lehet venni újonnan, de ha más márkát ajánlotok inkább akkor el tudok utazni messzebb is értük.
júl. 28. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
John Deer-t.
júl. 28. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én régebbit vennék
júl. 28. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Vladimirec t25 2 henger léghűtéses, egyszerű mint a szög, 🤣 haláli kis gép. De újból a John Deree szimpatikus.
júl. 28. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Foton.
júl. 28. 22:24
 5/8 anonim válasza:

Johnny esetén ha max 50-60LE kertészeti traktort nézel, az olaszban készül, megvettek egy gyárat aztán átfestették a terméket.

A Johnny filozófia, hogy nagy lóra nagy patkó, vagyis az alkatrész nem olcsó.

Még mielőtt kérdezed 2.5 évig szervizes voltam dél dunántúli vidéken.

E téren olyan traktort nézz ahol az első tengely nem mankós megoldás mert azzal MINDIG csak gond van.

Japán traktor jó ötlet, de sajnos a Kubota abban a méretben az összes mankótengelyes

Egy ekefej kb 25-45 ló között kér talajtól függően és attól is függ hogy réselt e kormány lemez vagy sem, meg hogy 25-30-35 centire nyitod ki, meg hogy 20 centi mélyen húzod vagy 30 centi mélyen....

júl. 29. 06:53
 6/8 A kérdező kommentje:
max. 20 centi mélyen húznám. Ahogy nézem a john deerek dupla/tripla annyiba kerülnek mint indiai vagy kínai versenytársaik, megéri a felárat?
júl. 29. 10:34
 7/8 anonim válasza:

A kínai indiai általában hemzsegnek a tervezésű hibáktól, és az alkatrész ellátás is nehézkes...

El kell dönteni, drága traktor drága alkatrész, de amikor kell akkor használni tudod, vagy veszel valami olcsót, aztán amikor működik működik amikor még nem akkor meg nem...

Ez a két lehetőség van sajnos

júl. 29. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Viccen kívül, sok Foton (europard) dolgozgat erre. Minőségre szerintem elérik az MTZ-mércéjét. Bár évelődnek az alkatrész miatt, de ez a távol-keletieknél előfordulhat. Viszont szerintem egy egyben lévő 82-es MTZ is elbírna ezzel a munkával. Ilyen játék JD meg társai, főleg újonnan horror árban, a szervizt nem is említve!
júl. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!