Melyek azok a tényezők, amelyekre figyelni kell egy Suzuki Swift vásárlásakor?
Sziasztok! Szeretnék venni egy Suzuki Swiftet, az 1993-tól 2004-ig gyártott modellt, tehát a régebbit. 1.3-as motorral és klímával venném mindenképpen. Tudom, hogy a rozsda nagyon nagy ellensége, emiatt jól nézessük át a küszöböket, nyúlványokat, bekötési pontokat, de van-e még valami olyan típushiba, amit vásárlásnál érdemes megnézni?
Tényleg 0 a biztonsága, mint amenyire mondják, annyira papírautó? A kinézett modell 2 légzsákos és ABS is van benne.
Hááát szerintem már ezekből nem igen találni olyat ami a következő viszgán is simán átmegy majd.
Szerintem rakj hozzá még egy kis pénzt és a 2005 utáni swiftekből szemezgess, az "hosszabb időre" is kiszolgál majd.
Nekem volt ilyen régi swiftem 1.6 sedan, imádtam de sajnos megette a roszda igy már 4 éve a bontóba küldtem.
Akkor meg busszal kell járni.
(Mert ugye ennyiből nem munkába járós autó kell)
A wagon R jobb, de azok is már rohadnak
Esetleg az ignis az amit nézz meg.
Strapabiró masina az ignis és olcsó:)
Ilyen autot mar ne vegyel, kidobott penz.
Ignis, WagonR, Corsa C, Punto2, Yarist vegyel helyette.
Az osszes autoszerubb auto ennel.
5/8 Majd én azt eldöntöm, hogy mivel járok és mivel nem, jó?
Szerintem 19 évesen az iskolapadból kiszállva a te feneked alatt sem volt több milliós autó. Mindenki elkezdi valahol és nem első autónak kell, hogy komoly kocsim legyen. :)
7/8 Rád ugyanez vonatkozik.
6/8 és 8/8 Nagyon szépen köszönöm nektek! A Yaris is tetszik, arra is lenne keret, illetve talán még az Ignisre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!