Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másfél millió forintból...

Saavedro kérdése:

Másfél millió forintból használt autó...?

Figyelt kérdés

Olyan kocsik érdekelnének, amik nem úgy néznek ki, mint egy tejfölösdoboz (Citroenek, Honda Jazz, japán autók, Golf 4, Skodák, Peugeotok nem tetszenek), illetve nem hatchbackek. Sedan, Kombi, esetleg egyterű jön szóba.

Amik pl. külsőre tetszenek: 1995 és 2004 közti Volvok, Golf 3 Variant, Lancia Thesis, E39 sedan, Golf 5 (határeset), Opel Omega A, de még a B is elmegy. Tehát kicsit elegánsabb, klasszikusabb kinézetű kocsik érdekelnének. A baj az, hogy emellé fontos lenne, hogy ne egy rakás szar és rozsdakupac legyen (tehát pl az Omega ki is esik).

júl. 27. 23:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Golf 5 ha jól karban volt tartva akkor nem vészes.
júl. 28. 00:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Én pár hónapja vettem egy Volvot, ami 1 milla volt. Teljesen jól üzemel... Egy tanácsom van csak is sima szívó benzinest érdemes ilyen korú autóból. Esetleg 1.9 sima tdi(német kivitel) az elég strapabíró, de pl nem rakták Volvókba...
júl. 28. 01:47
 3/20 A kérdező kommentje:
A kérésem az, hogy olyan modellnevet írjatok, ami esetleg tetszhet.
júl. 28. 07:24
 4/20 anonim ***** válasza:

Túl sok az igény pénz nélkül...

pláne, hogy a legfontosabb szempont az esztétika, erre bekerül egy Omega A mint elegáns autó...

ilyenkor racionlis döntést kell hozni, nem érzelmit.

Golf V jó opció lehet, ahogy a szokásos tömegmodellek, mint pl. Astra, Leon, Octavia, Focus stb stb. Ezekből vannak kombi és szedán verziók is.

Az iylen Omega féle ezeréves rozsdakupacokat el kell felejteni, ahogy a Golf III-at is. Természetesen BMW és hasonlók kilőve, mert lassan klasszikussá érő autókat nincs pénzed életben tartani.

júl. 28. 08:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Saab 900, 9-3 OG, Volvo 800-as széria, Alfra Romeo 75, 155
júl. 28. 09:24
 6/20 A kérdező kommentje:

Most amiket felsoroltam, azok csak kinézetben tetsző autók, ilyenekhez hasonló modelleket írjatok! Mi az, hogy túl sok az igény? Sima városi sedan/kombi kéne, ami hasonlóan néz ki, mint a fentiek, lehetőleg benzines és másfél, MAX két milláért (ebben a papírozás még nincs benne) esélyes, hogy találok (úgy, hogy mondjuk 2 hónapon belül nem kell otthagynom a szerelőnél további 2 hónapra). Én még klímát sem igazán használok a kocsiban. Annyi az igény, hogy városon belül jöjjön-menjen. De az esztétika fontos!

A másik, hogy a keresetem jó és hajlandó is vagyok költeni a kocsira, ilyen szempontból nem is várom el, hogy 0 pénzből fenntartható legyen!

júl. 28. 09:30
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
júl. 28. 09:31
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Oszt ha olyan jó a kereseted, akkor miért gombokért akarsz autót venni...? A legfapadosabb új autók 7 milliótól kezdődnek, egy valamirevaló autó 15 millió. Besétálsz egy szalonba a pénzzel a zsebedben és vehetsz egy autót, mint egy úr és nem kell ezekkel a lerúgott, rohadó kotlákkal bohóckodni.
júl. 28. 09:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Mert egyben nincs sok pénzem, de pl. havonta 600kt minimum félre tudok rakni. A 2 milla is úgy jön ki, hogy a most hóvégit beleszámoltam, ha MOST veszek, akkor kb. 1.9 milla a keret (de papírokkal, biztosítással, mindennel együtt, tehát inkább másfél). Ha De amúgy ha pl. a munkahelyemre is gyalog járok, autópályára meg kb. 3 havonta ha egyszer felmegyek, akkor miért szeretnéd, hogy 7 millióért vegyek olyan kocsit, ami nekem nem tetszik? 😃 Volt E39em is, ugyanennyiért vettem, egy év alatt semmi baja nem jött ki, de ellopták. Most szeretnék valami szolidabb, kevésbé vagizós és esztétikailag jó állapotú autót, ami 2004-2006 előtti modell. És mondjuk heti 1-2 alkalommal városon belül rendszeresen használnám. Ennyi...
júl. 28. 10:18
 10/20 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál, azokból szemezgess.

Esetleg:

Alfa 166, Honda Legend, Toyota Camry, Lexus IS 200 stb

júl. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!