Másfél millió forintból használt autó...?
Olyan kocsik érdekelnének, amik nem úgy néznek ki, mint egy tejfölösdoboz (Citroenek, Honda Jazz, japán autók, Golf 4, Skodák, Peugeotok nem tetszenek), illetve nem hatchbackek. Sedan, Kombi, esetleg egyterű jön szóba.
Amik pl. külsőre tetszenek: 1995 és 2004 közti Volvok, Golf 3 Variant, Lancia Thesis, E39 sedan, Golf 5 (határeset), Opel Omega A, de még a B is elmegy. Tehát kicsit elegánsabb, klasszikusabb kinézetű kocsik érdekelnének. A baj az, hogy emellé fontos lenne, hogy ne egy rakás szar és rozsdakupac legyen (tehát pl az Omega ki is esik).
Túl sok az igény pénz nélkül...
pláne, hogy a legfontosabb szempont az esztétika, erre bekerül egy Omega A mint elegáns autó...
ilyenkor racionlis döntést kell hozni, nem érzelmit.
Golf V jó opció lehet, ahogy a szokásos tömegmodellek, mint pl. Astra, Leon, Octavia, Focus stb stb. Ezekből vannak kombi és szedán verziók is.
Az iylen Omega féle ezeréves rozsdakupacokat el kell felejteni, ahogy a Golf III-at is. Természetesen BMW és hasonlók kilőve, mert lassan klasszikussá érő autókat nincs pénzed életben tartani.
Most amiket felsoroltam, azok csak kinézetben tetsző autók, ilyenekhez hasonló modelleket írjatok! Mi az, hogy túl sok az igény? Sima városi sedan/kombi kéne, ami hasonlóan néz ki, mint a fentiek, lehetőleg benzines és másfél, MAX két milláért (ebben a papírozás még nincs benne) esélyes, hogy találok (úgy, hogy mondjuk 2 hónapon belül nem kell otthagynom a szerelőnél további 2 hónapra). Én még klímát sem igazán használok a kocsiban. Annyi az igény, hogy városon belül jöjjön-menjen. De az esztétika fontos!
A másik, hogy a keresetem jó és hajlandó is vagyok költeni a kocsira, ilyen szempontból nem is várom el, hogy 0 pénzből fenntartható legyen!
Amiket felsoroltál, azokból szemezgess.
Esetleg:
Alfa 166, Honda Legend, Toyota Camry, Lexus IS 200 stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!