Miért ég ki folyton az egyik nappali fényszóróm az autóban?
Figyelt kérdés
Valamiért azt játssza az autóm, hogy ha kiég egy izzó, én azt kicserélem, pár napig jó, aztán utána kiég a másik. (Amelyiket régebben cseréltem) Aztán utána kezdődik előről, kicserélem a másikat is amelyik kiégett, megint jó pár napig aztán megint kiég a régebben cserélt. Mitől van ez?júl. 27. 09:08
1/7 anonim válasza:
Mozog a foglalatban az izzo, vagy a csatlakozo. Tultolt a generator, rossz minosegu az izzo.
Osram Ultra Life megoldotta nekem ezt a problemat.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom
júl. 27. 10:11
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként osram original izzókat használtam eddig, nem tudom hogy az milyen minőségű lehet.
júl. 27. 10:20
4/7 anonim válasza:
Alap Osram/Tungsram nekem is csak par honapokat birt, a Hella meg rosszabb volt ennel.
Az Ultra Life jo mar 1,5 eve nalam. Nem csak marketing bullshit tenyleg birja.
5/7 A kérdező kommentje:
Hónap az már jó lenne, csak sajna nekem 2 nap után kiégnek :D
júl. 27. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!