Mennyi pénzt ad egy bontó egy 2002-es Suzuki Swift sedanért amire mindjárt lejár a műszaki?
Semmit.
Ha csak a rozsda a baj akkor kitudnak belőle árulni sok mindent amivel megtermeli magának a bontó a költségeit így az fedezi azt amit neked kellene fizetned amiért leadod.
Nem minden esetben igaz hogy a bontó nem ad pénzt a leadott autóért.
Vannak olyan balesetes autók amiket gyakorlatilag kénytelena tulaj a bontóba vinni, van amikor ilyen esetben fizetnek is érte mert sok drága kiárúlható alkatrész van benne
Ez alku kérdése.
De a te esetedben nem fogják megvenni a suzukidat, adnak egy bontási igazolást érte és ennyi.
Még anno mikor nem kellett bontási igazolás az autó végleges kivonásához akkor kilóra vettéka bontók az autókat
Én emlékszem adtam el igy autót méga 2000 es évek elején... Ha jól emlékszem kilónként 10 forintért vette meg és még el is jött érte:)
De sajna ma már a bontási igazolás miatt nincs verseny az autóbontók között, igy a legtöbb bevitt autóért semmit nem hajlandók adni.
Ha egyben van, adnak pénzt, de a MOHU óta nem valami sokat, 30-50 ft/kg.
Ha még van rajta pár nap műszaki, és van rá lehetőséged, lábon gurítsd be a bontóba, mert ha velük szállíttatod el, akkor lehet, hogy kevesebbet adnak.
Tegnap láttam egy bontós hirdetést, abban pl. az alábbi árak voltak
Üzemképes 50 ft/kg
Üzemképtelen 30 ft/kg
Hiányos 20 ft/kg
Az elszállítás díja gondolom attól függ, hogy mennyire messze kell elmennie a bontónak érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!