Zsiguszka kérdése:
Milyen izzót vegyek?
Figyelt kérdés
H7 Izzó kell az autóba már vettem bele 6000ft OS osram márkájú szart 3 hónapig tartott és nem merek sokkal drágábbat venni vannak konkrét tapasztalatok amúgy MK1 Focus rol van szó abba kellene#H7 izzó #Jófajta autó Izzó
júl. 22. 19:51
2/8 anonim válasza:
HA laza az izzó amikor berakod akkor kiég mindíg a rázkódástól.
3/8 Mad Max2 válasza:
De amugy tényleg...
Minek vezsel 6000 ért olyan izzót amit 1000 ért is meg lehet venni???
4/8 anonim válasza:
Osram +100% ami nagyjából tartós es latsz is vele.
Erosebbek kiégnek fél ev alatt.
5/8 anonim válasza:
A töltésed rendben van? Nem tölt túl a generátor?
6/8 anonim válasza:
Osram Ultra Life sok év garanciával van, kapsz újat ha elromlik... Fontos, hogy tilos hozzáérni az üveg részéhez ezeknek az izzóknak, illetve az említett feszültség/generátor ellenőrzés sem árthat... Legyen jól rögzítve a fényszóró (törött fülekre gondolok), csatlakozót is lehet ellenőrizni mondjuk. Esetleg egy Kemo M168 túlfesz védőt lehet betenni.
7/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Osramból ezek a +200%-os izzók marha jók, de hátrányuk hogy ilyen gyorsan kiégnek. Én a saját kocsimba gazdasági okokból a Philips konkurens izzóját vettem és meg vagyok vele elégedve.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat amúgy most 800ft izzó van benne egy éve.a Philips nekem is csábító
júl. 23. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!