Peugeot 307 és a Ford Focus2 mennyire megbízható?
Egyébként a Tédécéí az egy HDi csak szólok."
A HDI és TDCI közös kooperációja volt a PSA-nak és a Fordnak, pontosabb megfogalmazásban. 🤔
Kedves 9-es és 10-es válaszoló :) Csak feltételezni tudom, hogy egy ember vagytok, hiszen még a userneveteket sem vállaljátok. Velem ellentétben aki azért több mint tíz éve koptatom ezt a felhasználót. Így aki szeretné, annak nyilvánvaló a személyem.
Tehát nem kell bizonygatnom az igazam, már a jelenlétemmel validálom a kijelentést, ha azt mondom az NFU motorkód superior a kategóriájában.
Azt meg, hogy az elektromos szervót ablaktörlő motornak hívtam nyilván nem komolyan gondoltam. De ha már neked meg van engedve, hogy név nélkül trollkodj, ha trollkodjak néha én is. Arcomat, nevemet felvállalva.
#12 Először is, nem tudom mi ez a fene nagy fszverés a felhasználónévre, hiszen teljesen személytelen. Bárki lehet bármelyik név mögött. Mégis mi a fene az, hogy "arcomat felvállalva"? Legjobb tudomásom szerint ezen az oldalon nincs fényképes profil, Facebookon pedig valószínűleg nem foglak megtalálni "3 napos mákos lecsó".
De úgy látom itt ez a presztízs, úgyhogy tudod mit? A kedvedért kirakom én is a nevemet. Tessék, keresd meg a nevem a toplistában nyugodtan, aztán hasonlítsunk össze veled. Tipp: engem nem a 3. oldalon kell keresni...
Mégis mit jelent az, hogy 10 éve itt vagy és ez validáció a kijelentésedre? Ráadásul utána meg azt mondod, hogy másik kérdés alatt a válaszod troll válasz volt. Akkor mégis mit ér a neved? Mennyit ér az, hogy 10 éve itt vagy? Attól vagy megbízható, hogy potenciálisan 10 éve troll válaszokat adsz? Vagy a másik opció, hogy az ablakmosó motor nem is troll válasz volt, hanem tényleg képes voltál összekeverni egy szervómotorral.
Bármelyik igaz is a kettő közül, mindkettő a szöges ellentétjét bizonyítja annak, hogy a te válaszaid megbízhatóak lennének.
Az NFU épp ugyanolyan szar, mint bármelyik másik francia benzines motor. Nemhogy nem "superior", de még csak egy lapon sem lehet említeni az 1.6-os Forddal.
A Peugeot van olyan megbízható, mint a Ford, különösen dízellel:
Benzinesből a PSA-BMW közös fejlesztésű Prince motorját kerüld, és akkor nem jársz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!