Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kipufogódobot vennéd?

Melyik kipufogódobot vennéd?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki a gyári 19 éves kezdi megadni magát. Egy helyen, ahol a dob lemeze össze van illesztve kifújásnyomot láttam. Végülis kiszolgált, újat kellene vennem.

Melyik márka a jobb. Nem elsődleges az olcsóság, de nem egy-két évre szánnám, valamint aránytalanul drágát sem feltételenül vennék.

júl. 22. 07:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Hol írtam én olyat, hogy szét van rohadva az autód?

Csak arra kívántam utalni, hogy bármilyen jó, bárhogyan ki is szolgált, 20+ évesen minden autó csereérett, ha nem az oldtimer kategória elérése a cél.

júl. 22. 15:04
 12/13 A kérdező kommentje:
19 éves autóról van szó, nem 20+ évesről. Tehát ilyen H Astra, 2-es Focus, 5-ös Golf és hasonló korú autók. Ha ezeknek volt gazdája, rendesen karban volt tartva nem nevezném bontószökevény csotrogánynak, ami már semmire nem jó. Nem Zsiguli szintű metuzsálemről beszélünk. Főleg úgy, hogy a magyar autók átlagkora valami 16 év körül van. Nem valami karburátoros, 6
júl. 23. 19:16
 13/13 A kérdező kommentje:

...60 lóerős, kurblis ablakos matuzsálem, ami után az utcán is utána fordulnak, hogy miylen ritka oldtimer!

Ennél sokkal régebbi és nagyságrenddel elhanyagoltabb autók is futnak az utakon.

Gumit is jövére terveztem venni. A mostani Goodyear már kezd elöregedni. a Télis Continetal még jó, az 1 éves. A nyári helyett jövőre gondoltam újat. Michelin Sport Pilot 5 tpust néztem ki. Szerencsére a gyári mérete az autónak elég gyakori: 225/45 R17.

De szerinted gondolom ilyen csotrogány bontószökevényre felesleges az új gumi, inkább az öreg kopottal kellene járnom, vagy maximim vvalami használt linglonggal! :D

Kapaszkodj meg! Az autó 8000 km-rel ezelőtt kapott új EBC fékeket. Gondolom szerinted az is felesleges volt, hiszen úgyis mindjárt megy a bontóba. :D

Nekem második autónak tökéletesen megfelel az ilyen bontószökevény. Rendszeresen karbantartom, soha nem spórolok rajta. Út szélén még soha nem hagyott. Bármikor bárhova el merek vele indulni. Nincs igényem másikra.

júl. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!