Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ügyfélkapun keresztül van...

Nymphas_corp kérdése:

Ügyfélkapun keresztül van lehetőség az autó előéletét lekérdezni és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Ismerösöm mondta, hogy így lehet megnézni az autó korábbi szervízelését stb. Akkor már megkérdezem hogy van-e esetleg más lehetőség ami költségmentes?

júl. 21. 20:25
 1/5 Mad Max2 ***** válasza:
100%

JSZP ezt írd be a keresőbe

ott beírod a rendszámot és sokmindent megtudhatsz

Persze csaka magyarországi előéletét, egy mostanában külföldről behozott autó előéletét ott nem fogod megtudni.(amugy sehol se)

júl. 21. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Semmi ilyen nics benne! Ismerősöd szerintem keveri az online szervizkönyvvel, de azt is csak a szervizek tudják lekérni.

JSZP-n max műszakik közti kilometeróraállásokat,motorcsere bejegyzését, vagy forgalombantartasi adatokat tudsz többek közt megnézni.

júl. 21. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szervízelést valóban nem mutat, de futásteljesítmény adatokat, műszakin, eredetvizsgán készült képeket, tulajdonosok számát, biztosítók által regisztrált káreseményeket igen. Mindenképp hasznos, és ingyenes. Nekem minden esetben ez volt az első, amit megnéztem autóvásárlás előtt.
júl. 21. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek írják. Láthatsz fotókat úgy 15 évre visszamenőleg, meg az adatokból észreveheted, ha valami gyanús az autóval kapcsolatban. A káreseményeket csak 2019 óta mutatja, és csak annyit, hogy károkozó/károsult.
júl. 21. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor rosszul tudta,de akkor így is hasznos megnézni.
júl. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!