Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam megvételre?...

Melyiket válasszam megvételre? Nissan almera 2005 1.5 benzin 430000 km ( frissen felujitott motor ) vagy Fiat Stilo 1.6 Benzin 2002 ( 202000 KM )

Figyelt kérdés

júl. 21. 18:44
A kérdező szavazást indított:
Nissan Almera 1.5
Fiat Stilo 1.6
7 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Volt almerám, egyetlen problémám vele a motorral volt, hogy fogyasztotta az olajat ezért gyenge is volt. Ha meg van csinálva a motor, akkor nagyon jó kocsi tud lenni. Fiatot inkább kerülném.
júl. 21. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem azért volt a gyenge mert fogyasztotta az olajat, hanem a teljesítmény/tömeg arány(bár nem csak 1.5-ös 98lovas volt belőle) meg nagyon hosszúak a fokozatok és hát mindenki szeret 2ezernél elváltani, pedig kettesben 100után szabályoz le. Pályán nagyon is jól jön a hosszú áttétel. 250ezernél pedig ajánlatos meggyűrűzni, pont hogy elkerüljük az olajfogyasztást. Egyszerű, logikus és borzasztóan megbízható, ha legalább egy kicsit is odafigyeltek rá.

[link]

júl. 21. 19:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát igen a maga 430000 km vél már a karikázáson túl van hát bizonytalan vagyok
júl. 21. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Az állapot lesz a döntő.
júl. 21. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
#2 Persze, de a motorolajtól is gyengül, hisz az csak ég, nem robban mint a benzin és lerakódás képződik a gyertyákon, ami miatt nehezebben is működik. Nem mondom hogy sokkal erősebb, ha nem nyeli a motorolajt is, de azért lehet különbség. Szerintem városi használatra simán jó, biztonságos kasznija is van. Pár százezerért jó választás lehet ha jó állapotú az almera.
júl. 21. 19:59
 6/13 Mad Max2 ***** válasza:

Miért akar valaki eladni egy autót amin állítása szerint frissen van felújjjítva a moltor(százezrekért)?

Valószínű nem sikerült a dolog és szabadulni akar tőle

Tuti nem venném meg

Amugy az almeri jó masina, csak nem ez amit a kérédben leírtál

júl. 21. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Gyengülhet persze, jobb is ha olyankor már kap új gyűrűket. Ha csak városi használatra kellene autó, akkor elég lenne egy vasaló swift is. Nyugodtan lehet pályázni is vele. Nagy sebességnél is stabil és ahogy a cikkben is írják a szélzaj 180nál sem kritikus. Városába pedig pont jobb lenne rövid áttételezésű váltó.
júl. 21. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 Nem tom én így vettem egy hibátlan motoros kocsit, lehet szerencsém volt, de se a vizet, se az olajat nem eszi egy cseppet sem. Ennél jobb kocsim még nem volt. Nem almeráról van szó. Aztán lehet szerencsém volt, de ha valaki rászánja a pénzt motorfelújításra, akkor szerintem a többi dolog is rendben kéne legyen, nem sajnálja a pénzt.
júl. 21. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Keress mást...rengeteg használt autót kínálnak.
júl. 21. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mennyi a kereted, de ha nem sok akkor egy régi swift.
júl. 22. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!