Milyen autótok van?
Figyelt kérdés
Kezdem én, 2017es 330ijúl. 21. 16:24
11/28 A kérdező kommentje:
Háááát én nem mondanám, nagyon szar a légrendszer, hamar elnegedi ez a levegőt, és újratöltés van, féke nem a legjobb szerintem MAN nekem jobban bejött, de jelenleg ez van, bár ez eléggé felszerelt, sávtartó, monitoros visszapillantó, holtérfigyelő stb...
júl. 21. 16:57
12/28 anonim válasza:
Toyota Corolla a mindennapokra és és egy 2015-ös BMW M6 mint "hobbiautó".
13/28 A kérdező kommentje:
m6? :O atyavilág, hát az brutál lehet,én nagy becsben tartom az autómat, én vagyok a 2. tulajdonosa, és imádom.
júl. 21. 17:05
14/28 anonim válasza:
Opel tigra 1997es 1.4es.
A feleségemé.
Szerkezetileg, motorikusan tökéletes, esztétikailag már nem. Lakk hibák, rozsdák stb. Nemsokára Neki állok majd csiszolgatni. Semmi komoly baja nincs szerencsére.
16/28 anonim válasza:
2009 Scirocco + 2019 Octavia (pár hét és jön helyette a 2024-es)
20/28 anonim válasza:
Suzuki Ignis 1.5 vadállat. 99 lóeró kevesebb mint egy tonnához nem rossz. Persze nem egy dízel de van aki a kicsinek is tud örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!