Ha nagy meleg van nyáron, és nagyon esik az eső, ha nem tudom lehúzni az ablakokat, mert nagyon beesik, ez jó megoldás hűtésre?
Figyelt kérdés
Nagy meleg van ugye az autóban. Ha fűtést hidegre állítva bekapcsolom, ugye fújja a hideget. Ez nem okoz-e vmilyen problémát?
Klíma nélküli autó. Friss jogsis vagyok, most van az első nyaram így.
júl. 20. 20:10
2/14 anonim válasza:
Ha meleg van odakint, nem hideget fog fújni, hanem a kinti hőséget.
3/14 anonim válasza:
Nem a legjobb,ki is kellene valamikor száradnia.
4/14 anonim válasza:
Valamelyik oldali ablakot azért általában le lehet húzni.
5/14 anonim válasza:
Szerinted miért lehet hideg irányba tekerni a fűtéskapcsolót?
6/14 anonim válasza:
Hogy ne fűtsön. Mégis honnan lenne hideg levegő, ha nincs klíma és kint 40 fok van?
7/14 krwkco válasza:
"Ez nem okoz-e vmilyen problémát?"
Nem. Ugyanaz a levegő jön be, mint a lehúzott ablakon. Csak éppen a szellőztető rendszeren keresztül. És az autón hátul a lökhárító alá rejtve van egy kivezetőnyílás, ahol a befúvott többletlevegő ki tud menni.
8/14 anonim válasza:
" fűtést hidegre állítva bekapcsolom, ugye fújja a hideget"
Az csak egy ventillátor, a környezeti langyos levegőt fújja, mitől lenne hideg.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hűvösebbet fújt mint a kinti levegő, ami jól jött. Nagyon bevert az eső. A lényeg nekem az volt, hogy nem-e probléma, hogy így használtam. Mert ugye télen kellene használni melegre állítva.
júl. 21. 01:36
10/14 anonim válasza:
Oldalablakokra lehet kapni szélvédő spoilert, ami az ablaknyílás tetejét védi a becsapó esőtől. Minden autótípushoz más kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!