Beszorult a tankolásnál a töltőpisztoly az autóba?
Elmentem tankolni és betettem a pisztolyt a tartályba. Beszorult, egy milimétert sem tudtam mozdítani kifele. Soha nem történt még velem ilyen és teljesen bepánikoltam. Kb 2 percig nem jött ki csak próbáltam kihúzni. Aztán eltekertem oldalra kicsit és úgy kijött. Mi történhetett?
Nem láttam sérülést a pisztolyon, de mivan ha megsérült?
Gondolom újabb autód van. Amikor bedugod a pisztolyt, egy rugós szerkezet rácsapódik és ott tartja. Úgy tudod kihúzni, hogy befele nyomod, és aztán kijön, vagy pedig jobbra-balra mozgatod. Azzal ne törődj, hogy sérült-e a pisztoly, az a benzinkút baja, engem inkább meglep, hogy fizetéskor ezt nem kérdezted meg és nem mondták el, hanem utólag itt kell kérdezni.
De tényleg annyi van, hogy már annyira hülyebiztosak az autók, hogy amikor beilleszted a pisztolyt, akkor rázár a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!