Annak mi értelme mikor egy elektromos autónál hanggenerátorral imitálják a nemlétező benzinmotor hangját?
Figyelt kérdés
Hiszen aki elektromos autót vesz az éppen azért is veszi mert nem akarja még hallani sem a belsőégésű motor hangját. Így mi értelme hogy belül és esetleg kint is benzinmotor-hangot imitál az autó? Kicsit nonszensznek tűnik, ilyen nem akarjuk de azért mégis dolognak.júl. 19. 13:08
11/19 anonim válasza:
10 vagyok: bocs, elnéztem, félreértettem, nagyon péntek van már 😂
12/19 A kérdező kommentje:
Igen, főként a belső hangimitálásra gondoltam.
júl. 19. 13:32
13/19 anonim válasza:
"Hiszen aki elektromos autót vesz az éppen azért is veszi mert nem akarja még hallani sem a belsőégésű motor hangját"
Ez igazából nem igaz.
15/19 anonim válasza:
Mondjuk elektromos autó tulajdonosától még én se hallottam soha érvként, hogy nem akarta hallgatni a belsőégésű motor hangját.
Okok: környezettudatos szemlélet, divat, ingyen tudja tölteni, ingyen parkolhat vele a belvárosban, kedveli a műszaki újdonságokat, kisebb a szervizköltsége (ez utóbbi ma már korrekcióra szorul, de kezdetben ezt is elhitték sokan).
16/19 anonim válasza:
A gyalogosok és kerékpárosok számára. Ahogy belül akár aktív zajcsökkentéssel igyekeznek csökkenteni a menetzajt, hogy ne is halld a saját motorod hangját, kifele irányban viszont adnak valami mesterségeset, hogy hallható legyél. Persze ha mindenki tudna közlekedni, nem lenne rá szükség.
17/19 anonim válasza:
#16 Elég sok elektromos kocsi ment már el előttem/mellettem az elmúlt jó 10 évben, soha nem hallottam ilyen mesterséges zajt, és a kérdés egy belső hangszóróból az utastérnek szóló hanghatásról szólt.
18/19 anonim válasza:
#17 Most erre mit mondjak? Biztos erre van vevő. Mondjuk 3 perc egy ilyet megtervezni és megépíteni 100 forintból, szóval nem értem a problémát sem vele. Nem milliós felár a gyártónak.
19/19 anonim válasza:
Semmi értelme, de mivel minden adot hózzá és nem kerül semmibe igy miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!