Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemémy erről az autóillatosí...

Vélemémy erről az autóillatosítóról?

Figyelt kérdés
[link]
júl. 19. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, de örülök hogy nem VIP. Egyébként amit tudok ajánlani az a Marco Martely code.
júl. 19. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Kicsi rá az esély szerintem, hogy itt ezt pont használta valaki. Nem olyan elterjedt, mint a fenyőfás.

Az ilyen ritkább típusokkal az a bajom, hoyg beetetik vele az embert, aztán ha kifogy a kínából berendet adag a boltokban, a föld a lól sem tudod előkeríteni, a megszokott illatodat. Én sajnos már jártam így.

A VIP-essel mi a baj? Már nézegettem én is többször, de eddig nem mertem kipróbálni, nehogy valami büdüs pacsuliba nyúljak.

júl. 19. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat :)

arra gondoltam ha kamionba raknék egy tropcialt, meg egy vaníliásat, akkor annak jó illata lenne? vagy csak összekeveredne?

júl. 19. 15:10
 4/7 A kérdező kommentje:
itt van a vaníliásnak a linkje: [link]
júl. 19. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja hát a VIP az olyan mint régen volt a fila táska.
júl. 19. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mármint? Rossz a minősége? Büdös? Hamar elmegy az illata? Mert ha csak az a baj vele, hogy sokan veszik, azzel nekem semmi bajom. A fenyőfás sem egy ritkaság. Ettől még nem rossz.
júl. 19. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A fényőfás már nem gyakori viszont egy kuriózum.
júl. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!