Caribi VIP autóillatosító számozása megtalálható valahol?
Mert ha leírják, hogy bambuszborsó-ózonföld, vagy hasonló fantázianevet, azzal előrébb vagy?
Írj a forgalmazónak esetleg, hogy küldjenek mintát. De szerintem annyira nem VIP-ek.
Hát tudok valamennyire következtetni. Talán. A forgalmazónak írok majd hátha.
VIP a termékcsalád neve, nyilván 1000ft-os darabár mellett nem nevezhető VIP-nek. Viszont népszerű.
1000 forintos árnál szerintem ez ugyanolyan tucat illatosító, mint a többi.
Népszerű? Az a Wunderbaum 500-ért.
1000 Ft és agoizálsz rajta?
Rendelj 3-at, aminek tetszik a színe, aztán kész
A Wunderbaum az majdhogynem az autóillatosító definíciója, azt mindenki ismeri 😃 Volt már párszor nyilván nekem is de szerintem hamar elfogy ha értitek mire gondolok. De akkor ez a VIP csak Borsodba lóg minden második kocsi visszapillantóján?
Egyébként ja, fura is hogy 1000 ft darabja és ilyen 20-30 ezer forintos parfümök illatját rakják bele szoval biztos van valami a háttérben 😃
De akkor milyen a jó illatosító ha ez is "tucat illatosító"?
"De akkor ez a VIP csak Borsodba lóg minden második kocsi visszapillantóján?"
Nem tudom. Soha nem láttam. Nem is figyelem.
"De akkor milyen a jó illatosító ha ez is "tucat illatosító"?"
Jó az is, meg a Wunderbaum is. Túlspilázod.
Nálunk kezdett elterjedni ez a halálfejes forma. Fogalmam sincs mi a márka. Egykutya mind.
A jobb illatosítók patronosak, időzítve fújnak. Mint a szobai társuk, csak autóban 50szer drágább ez a technológia :D
"Nálunk kezdett elterjedni ez a halálfejes forma. Fogalmam sincs mi a márka."
Ebből van egy csomó szín kombináció. Jó illatú mind. Very VIP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!