Durván lehúztak?
Figyelt kérdés
Gumisnál most tetettem fel új gumikat, a régiek 1 évesek téli gumik. Alig futottak, viszont a gumis végig nézte és azt mondta 2 szálszakadt, de nincs rajta pukli se semmi. El is vették, így -60 ezer ment a kukába, mert tavaly vettem 120ba a 4 db-ot, vajon maguknak akarták elrakni? Ha szálszakadt lett volna, akkor lettek volna tünetek nem?júl. 18. 16:38
1/9 anonim válasza:
Majd ősszel eladja 50-ért.
Ez nem lehúzás, ez balekság.
2/9 anonim válasza:
1 éves dot számú gumi csak komoly külső behatásnál sérülhet meg ennyire szerintem. Pl. nagy sebességgel belementél egy marha nagy kátyúba. Levéve nem látsz rajta hibát, felrakva simán lehet hogy látszik, mert ha le van véve nincs benne nyomás. Amúgy mit keres téli gumi autón 80+ fokos aszfalton?! Akkor vegyél inkább négyévszakosat, ha nem akarod cserélgetni.
3/9 anonim válasza:
Téli gumi július közepén 38 fokban...?
5/9 anonim válasza:
Mi az, hogy elvették? Ha tényleg így volt, akkor ellopták. A te tulajdonod, nincs joguk erőszakkal elvenni. Azonnal rendőrt hívtam volna.
7/9 anonim válasza:
Én elvittem volna egy másik gumishoz mielőtt új abroncsokat akarnak velem vetetni főleg ha egy éves abroncsokról van szó
9/9 anonim válasza:
Általában ugy szokott lenni, hogy ha nagyon rossz a gumi akkor szimplán nem rakja fel és visszaadja. Lehetséges hogy atvertek.
Elég nehéz ugy odaverni hogy ne látszódjon kívülről a szálszakadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!