Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nissan 200 sx kasznija "két...

A nissan 200 sx kasznija "két darabból" áll? ezt a hírdetést nézzétek meg?

Figyelt kérdés

Helló csak kíváncsíságból felnéztem használtautó.hu-ra és imádom a japán kocsikat de ezen kicsit meglepődtem [link] nem értek annyira a kocsikhoz de most ez a kaszni ketté van vágva????????????????

köszi

2010. okt. 31. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
én is láttam már ezta kocsit. Igen ketté van vágva ami nagy valoszinüséggel azért következett be mert valamit csempésztek vele és elkapták és az ilyen kocsikkal ezt csinálják ami azt a következtetést vonja maga után hogy soha többet nem lehet forgalomba hozni ! Max hobbiautonak jo de én annak se venné meg.
2010. okt. 31. 23:33
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos okmányok nélkül van hírdetve,de ahogy mondtad hobby autónak jó lenne csak ha ketté van vágva hogy csinálok belőlle autót?mert az már olyan nem lessz mint annakelőtte,megoldható lenne normálisan helyrehozni nem horror áron,moci+váltó van!
2010. okt. 31. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
szerintem vissza lehet állitani eredeti állapotra csak keresned kell egy profi lakatost.Ha belegondolsz azt is emberek csinálták mért ne lehetne?! Azon felül ki is lehet csövezni de enélkül is jo lessz . igy hogy van mocid meg váltod igy már tényleg megérné megvenni hobby autonak.
2010. okt. 31. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért ez ütős :DDD "A kaszni kiváló állapotú" :DDD
2010. okt. 31. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:
jah végülis csak 2 darabban van xd:-)
2010. nov. 1. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csempésztek vele!

Bontásra (úgy, hogy minél kevesebb illetéket kelljen fizetni érte) csak ilyen darabokban lehet behozni, sőt a két darab nem is lehet egy kamionon.

2010. nov. 1. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Megoldható a probléma. Ha összehegeszted, az nem jó, mert a szilárdsága nem fogja elérni az eredeti változatét. Valóban, a 200SX vázában voltak hegesztések, de nem középen, egy vonalban. A váz merevségét a hosszú, préselt darabok adják. Viszont egy jó bukócső szinte a karosszériára ható teljes terhelést fel tudja venni, vagyis kis túlzással össze sem kell hegeszteni a két darabot. A megoldás tehát ez: összehegeszted, utána bukócsövet építesz bele, ez esetben semmi probléma nem lesz az autóval, megfelelő lesz a karosszéria merevsége.
2010. nov. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!