Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kereskedéseknél minden...

A kereskedéseknél minden autót hirdetnek online?

Figyelt kérdés

Ha nem, akkor nagyságrendileg hogyan arányul ez?

Érdemes-e még a "nézzünk szét minden kereskedésben" mentalitással keresni autót, vagy elég csupán online nézelődni és célirányosan odamenni, ahol vásárlásra érdemes autót találtunk?

Főleg Kelet-Magyarországi tapasztalatok érdekelnének, de mindent meghallgatok természetesen, hiszen lehet releváns az egész országra

Köszönöm a segítséget!

júl. 16. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 2 éve vettem autót. Online keresgéltem a készleten lévő autók között, de mint később kiderült, nem volt fenn mind. Végül olyat is vettem, ami nem volt fenn, de a kereskedő ajánlotta, amikor az egyik feltett autó iránt érdeklődtem.
júl. 16. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ami problémásabb azokat nem igazán, mert hogy véletlenül se tudj előtte utána nézni. De sok hirdetett autónak a rendszámát is direkt kitakarják.
júl. 16. 13:33
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ha nem, akkor nagyságrendileg hogyan arányul ez?"

Kb 10% és 90% között.

júl. 16. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindet, nem mindig van annyi idejük, hogy beérkezik és egyből felrakják.
júl. 16. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok kereskedésnek szokott lenni valamilyen beszámított, olcsó "lótifuti" autója, amivel rohangálnak autókat nézni vagy papírokat intézni stb. Ezeket is megveheted, de gyakran ezeket nem hirdetik külön.

Egyébként nyilván egy kereskedésnek az éri meg, ha megveszik az autót és megkapják a hasznot érte, tehát jellemzően hirdetve vannak az autók.

júl. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!