Hol töltenek kedvező áron Budapesten autóklímát?
Figyelt kérdés
A neten böngésztem már, hátha van olyan, ami nincs fenn a neten... 16. kerület környékén.júl. 16. 05:54
1/4 anonim válasza:
Aprópénz egy klímatöltés... Ha erre nincs pénzed, nem biztos hogy autóval kéne járni.
2/4 anonim válasza:
Aprópénz?! Az új közeggel simán 70-80e Ft egy töltés. A régivel rendesen nyomáspróbával, olajjal is megvan 20-30e az lcsóbb helyeken. Ha már töltögetni kell, akkor esélyes, hogy a rendszer nem 100%-os, tehát nem egyszer kell ezt az összeget kifizetni.
Árban szerintem olyan nagy különbségek nincsenek a hasonló kategóriás klímások között. Most hogy 79e, vagy 82e, arra már én is azt mondom, hogy édesmindegy. Nem fogom miatta feltúrni a netet, meg elautózni a világ végére, csak hogy spóroljak pár ezer forintot.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Neked pedig nem kéne ebédelni, mert estére úgyis éhes leszel.
júl. 16. 11:20
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem a klíma töltés az aprópénz, hanem az árkülönbség az egyes műhelyek között. Én inkább oda vinném a kocsim, ahol leellenőrzik a rendszert, nyomáspróbát csinálnak, a szükséges alkatrészeket, tömítéseket kicserélik, mint hogy kicsivel olcsóbban 3 évente újra és újra feltöltessem. 10 éve vettem az autóm, azóta nem nyúltak a klíma rendszerhez, mégis fél perc után hideg levegőt fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!