Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyert már valaki az OTP...

Nyert már valaki az OTP gépkocsinyeremény betéttel?

Figyelt kérdés
Konkrétan olyan személy válaszára vagyok kíváncsi, aki nyert már, vagy valami közeli ismerőse nyert.

júl. 15. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Tudok olyan személyt, igen. De, az még a '80-as években volt.
júl. 15. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Hála istennek semmi közöm az OTP-hez. De ismeretségi körömben sem hallottam soha hogy bárki ilyet nyert volna.
júl. 15. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Anyósék kétszer is, de az is a 80-as években volt.
júl. 15. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Hogyne.

Viszont ma már húzásonkánt csak 4-5 autót sorsolnak, ami elég rossz odds.

júl. 15. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Nagyszülő testvére és családja, lehet kétszer is, de egyszer biztosan. Szintén a 80-as években
júl. 15. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valaki árulja már el legyen szíves: egy eldöntetndő kérdésre az igen, vagy nem válasz miért nem hasznos?
júl. 15. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6.

A lényeg, - a kérdés leírása alapján - hogy csak az válaszolhat, aki már nyert, neki kell megmondania, hogy nyert már-e valaki, a válasz pedig értelemszerűen igen lesz.

júl. 15. 18:17
 8/10 anonim válasza:
25%
Én 6 évvel ezelőtt váltottam ki 6 db betétkönyvet, rá másfél évre nyertem egy Toyota Aigot. Más kérdés, hogy nem vettem át, hanem inkább az árát kértem, mert nekünk kicsi lett volna a háromajtós.
júl. 15. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

8.

Én már gondoltam rá, hogy 5 millió Ft-ot megparkoltatok náluk (100 db 50 ezres könyv), 1-2 év alatt csak nyerek. Online is lehet, bármikor vissza lehet venni a pénzt.

júl. 15. 19:35
 10/10 krwkco ***** válasza:
0%

"Én már gondoltam rá, hogy 5 millió Ft-ot megparkoltatok náluk (100 db 50 ezres könyv), 1-2 év alatt csak nyerek."

A kamat (évi) 0,88% és akciós jelleggel még plusz 0,06%!!!!!!

Az 5 millióért 47 ezer forint kamatból vásárolnak autót. Kevesebb mint 1:100 az esélyed.

júl. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!