36fokban, ha utánfutót huzok közepes súlyal, vw tiguan 2.0crtdi 4motion, 100km er, felforrhat a víz?
Figyelt kérdés
Édesapám azt mondta ne induljunk utnak, pedig muszáj lenne elhozni a dologokat. A kifogás az volt, felfog forrni az autóban a víz, ha súlyt huzok az autóval. 300db cserép, meg fát kellene hozni.júl. 13. 08:30
1/14 anonim válasza:
Csak ha szar és elhanyagolt az autó akkor fog felmelegedni.
2/14 anonim válasza:
🤣 Kizárt, ha karban tartott a kocsi. Ettől egy modern autó meg sem izzad, nem Zsiguli, vagy Skoda 120L.
3/14 anonim válasza:
Meg sem kottyanhat, ha rendben van az autó. Viszont én Erdélyben élek, és itt 5 autó van rendben. Az embereknek a kokányoló szerelőkre sincs pénze, így addig mennnek az autóval, amíg el nem fogy.
4/14 A kérdező kommentje:
Frissen szervízelt, mindig időben megkap mindent. Most volt vezérléscserélve, hatszögtengely, olajcsere. Teljesen rendben van az autó. Most vásároltam, a szerelő azt mondta gratulál ez jó vásár volt. Mert rendben van az autó.
júl. 13. 08:41
5/14 anonim válasza:
Ezek alapján nyugodtan lehet vontatni vele. Én egy kuplunghibás Outlanderrel is elhúztam 3 tonnát.
6/14 anonim válasza:
Attól még hogy átmegy a műszakin nem biztos hogy a ventillátor működik.
Már pedig ettől melegedhet is.
Vagy éppen eszi a vizet, vagy elcsepeg.
Inkább ezeket kell megnézni.
7/14 A kérdező kommentje:
A venti müködik, vízet nem eszi, 2000km mentem vele mióta megvan, semmi baja. Sehol nincs folyás, csöpögés.
júl. 13. 09:28
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam tetejére állítva húzom.
júl. 13. 11:14
10/14 anonim válasza:
Nyugi...azzal az autóval bármit húzhatsz, nem emelkedhet a vízhőmérséklet. (ha mégis, akkor néha félreállsz, és otthon nem szólsz egy szót sem)
amit hoznál, az nem tétel. A guminyomás jó legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!