Simson S51 középgáz rángat. Nem megy közepes gázon. Valaki, valami ötlet?
Simson S51 teljesen gyàri, karbi be van állítva de közepes gázon rángat, elmegy az erő.
A motor most lett felújítva, semmi baja a kondinak és a megszakítónak sem. Valaki, valami ötlet?
Hiába hogy semmi baja látszólag, az lesz a rossz. Alaplapra semmikepp nem szabad visszatenni a kondit.
Megszakítót is kell cserélni akkor már.
Tapasztalatból mondom, ránézésre nekem is úgy volt hogy "semmi baja" AZ ÚJ KONDINAK!!! aztán gondoltam mi baj lehet abból a 2500ft ból amiből veszek egy másik új párost. Kicseréltem, egyből megjavult.
Egyebként gyertya is okozhatja, de ez ritkább. NGK-B8HS ami tökéletes bele.
Lyukas, sok helyen kisebb lyukak vannak a kipufogón.
Nem okozhatja ezt? A visszalengések miatt?
Cserélve, ugyanaz a baj.
Nem változik semmi.
Következő lehetőség, állítsd be újra az elögyújtást
Felső holtpont előtt 1.6mm-rel nyisson pontosan a megszakító. Hézag 0.4mm
Ezt egy tolómérővel tökéletesen be lehet állítani.
Kitekered a gyertyát a helyére fekteted a tolómérő végét úgy, hogy pontosan felfeküdjön. Kihúzod valameddig, hogy a mélységmérő bemenjen. Tekered a lendkereket a felső holtpontig, ott visszalöki a dugattyú a mélységmérőt. Kiveszed, ráhúzol pontosan 1.6mm-rel többet, lecsavarozod és visszadugod. Tekersz vissza a lendkeréken addig, míg a tolómérő fel nem fekszik. Itt állítod be az alaplapot hogy nyisson a megszakító.
Esetleg gyertyacsere se árt, ha úgy van, bár ez tényleg ritkább.
Lehetséges problémák:
Trafó
Gyújtáskábel
Gyertyapipa
Karburátor mellett fals levegő
Úszószint (lógatva 32.5mm fejjel lefelé 27mm háztól mérve)
Erre már én is kíváncsi vagyok milyen csodaszerkezet, hogy nem szeretne megjavulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!