Nem indít, mi lehet?
Figyelt kérdés
Egyik óráról a másikra nem akar indulni a kocsi, a kulcs elfordítására az önindító sem teker. Bikázásra sem akar indítani, az önindító abszolút nem forgatja magát.
Az önindító halhatott meg? És csak így egyik indításról a másikra?
2024. júl. 12. 18:45
1/8 anonim válasza:
És most a fél ország azon töri a fejét, hogy milyen márka, tipus az ami nem indul, mennyi kilométert futott, volt-e javítva valaha az indítója, mennyi idős az akku, rendben van-e a töltés, nem hagytál-e bekapcsolva valamit, bla-bla-bla-bla....... 🤣
2/8 anonim válasza:
Ennél a típusnál még az sem elképzelhetetlen.
3/8 anonim válasza:
Gratula a a minden igényt kimerítő részletes válaszért! 😜
4/8 anonim válasza:
Hát én kicserélném a gyertyákat az összes jeladót meg vennék egy új akksi és egy önindítót. Így már feltehetőleg csak jó lesz. Ha még sem akkor legalább ezeket a dolgok újak lesznek a kocsiban.
5/8 anonim válasza:
#4!
"gyertyacsere, összes jeladó, új akkumulátor, indítómotor"
Aztán ha elszórt vagy százezeret az említett alkatrészekre és még mindig nem jó, akkor majd átjön a szomszéd Pistabácsi, megtisztítja és utánahúzza testkábelt egy sörért.
/csak egy példa, de lehet ezer más is/
6/8 anonim válasza:
#5: ha esetleg valahogy eljuttatja egy szerelőhöz, az is lehet elkezd mindent IS tesztelni, ötletelni, ami szintén nagyobb költségbe fájhat a végén.
7/8 anonim válasza:
Csak irónia volt 5-ös. Azt sem tudjuk, hogy egyáltalán milyen autó....
8/8 anonim válasza:
#7!
Ezzel kezdtem én is....
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!