Hogy csinálják az emberek azt,hogy autókat bontanak szét eladják az alkatrészeiket ,de végleg kivonni csak úgy lehet ha leadod bontóba nem ? Fél évre kivonatod okmányirodában ,de utána újra aktiválódik nem ? Mégis ,hogy lehet véglegesen kivonni ?
Figyelt kérdés
Úgy,hogy megmaradjon nekik az autó ? És tudják bontanijúl. 10. 18:31
1/9 A kérdező kommentje:
Ez folyik Magyarországon is !
júl. 10. 18:32
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem van 1 összetört autóm. Meg akarom tartani ,de véglegesen csak bontó tudja kivonni. Használni már nem akarom. Emlék lenne csak,hogy 20 éve megvan. Erre ott tartok,hogy eladom adásvételivel vagy bontóba dobom. Ötlet van ?
júl. 10. 18:35
4/9 A kérdező kommentje:
na azt hogy kell ? Valamilyen szinten ez nem lehet törvényes
júl. 10. 21:36
5/9 anonim válasza:
"Úgy,hogy megmaradjon nekik az autó ? És tudják bontani"
Eleve alkatresznek hoztak be.
6/9 anonim válasza:
Szerintem szetbontjak, eladjak az alkatreszeket es bejelentik a rendorsegen hogy elloptak. Majd mivel nem talajak az autot ezert kivonjak a forgalombol.
7/9 anonim válasza:
Ezeket sokszor kamu adásvételivel eladják külföldre pl. Afrikába.
Vagy eleve bontásra veszik meg a vasas cigók, akik nem iratják át, vagy eleve kamu cégre veszik. Azok az autók így maradnak örökre a rendszerben, soha nem fognak bontási igazolást kapni.
8/9 A kérdező kommentje:
De ez ,hogy derül ki,hogy lakatos misi igazi neve nem lakatos misi hanem lakatos béla ? Nekem az már mindegy mert eladtam a csávónak adás vételivel ? Okmányirodában ez,hogy derül ki ?
júl. 18. 16:09
9/9 krwkco válasza:
"hogy derül ki,hogy lakatos misi igazi neve nem lakatos misi hanem lakatos béla?"
Célszerű kölcsönösen megnézni a másik fél iratait.
"Okmányirodában ez,hogy derül ki?"
Amikor az eladó átíratja az autót, meg tudják nézni, hogy a vevő igazolványszáma egyezik-e a szerződésben szereplő adataival. Ha nem, akkor nem fogadják el a bejelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!