Forgalomból véglegesen kivonás! Sziasztok adott egy autóm kiakarom vonni véglegesen a forgalomból utánna néztem hogy ehhez kell bontási igazolás de én nem bontóba akarom leadni hanem egy haveromnak akarom oda adni magán pálya használatra?
Mindenképpen kell bontási igazolás?
Vagy anélkül is ki lehet vonatni végleg a forgalomból?
Nincs rá lehetőség.
Azért van így, hogy visszaszorítsák az illegális bontási tevékenységet. Amivel a legfőbb baj, hogy a veszélyes hulladékokat (fáradt olaj, fagyálló stb.) ipari mennyiségben engedik a környezetbe.
Értem miért is lenne valami egyszerű magyarországon😂
Akkor úgy tünik ebből bontó lesz
Nyilván nem bontani akarom az autót de nekik hiába mondom úgy se hinnék el…
Lényegében annyi hogy egy pár haverom roncs derbizik és én is szeretnék és ez lenne a sorsa hogy megépítsem derbire de akkor úgy tűnik hogy ez offos és nem fog össze jönni
Írtok egy adásvételit a haveroddal. A haverod direkt nem íratja át, és kivonják idővel (küldenek valamelyikőtöknek levelet, hogy adjátok le a rendszámát az okmányirodában)
"Hivatalból ideiglenesen kivonva" fog szerepelni.
És a havernak meg megy a bünti, és ketyegnek a fedezetlenségi napok a biztosítónál.
Igazán remek ötlet.
Külföldi nevére írják az adásvételit, így kikerül a rendszerből.
Vagy egy csöves nevére, akin nem lehet behajtani a tartozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!