Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalomból véglegesen kivonás...

Forgalomból véglegesen kivonás! Sziasztok adott egy autóm kiakarom vonni véglegesen a forgalomból utánna néztem hogy ehhez kell bontási igazolás de én nem bontóba akarom leadni hanem egy haveromnak akarom oda adni magán pálya használatra?

Figyelt kérdés

Mindenképpen kell bontási igazolás?

Vagy anélkül is ki lehet vonatni végleg a forgalomból?

#Forgalombol veglegesen való kivonás
2022. szept. 24. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ennyi, meg is van oldva ez a kérdés.
2022. szept. 25. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:

De ember. A haverjáról beszélünk. Gondolom vele azért csak nem akar kicseszni.

Nem arról szól a kérdés, hogy hogyan lehet illegálisan elbontani egy autót.

2022. szept. 25. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat több fórumon is utánna néztem ennek a folyamatnak és úgy döntöttem hogy leadom egy bontóba nem ér annyit nekem az egész hogy emiatt haveromat/engem megruházzanak ha kiderül szokták mondani amig nincs baj addig nincs baj… de bármikor kiderülhet egy ilyen és én nem akarom magam semmilyen költségekbe bele verni illetve ülni sem akarok egy olyan autó miatt ami max 50 ezret ér
2022. szept. 26. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!