Dízeles autón tanultam, folyton lefulladok?
2 napja vizsgáztál... Én 5 éve vizsgáztam, és most is simán le tudok fulladni egy ismeretlen autóban. Sőt, apám 35 éve vezet, és ő is lefulladt most a hetekben amikor anyám új autóját először vezette. (Pedig a 35 év alatt csak kézi váltósat vezetett)
Ne izguld túl, pár hét és bele jössz:)
Belejossz, csak ido kerdese.
Nekem is mindig furcsa mikor idegen autot vezetek, pedig tobb mint 10 eve van jogsim es elofordul hogy lefulladok. Minden autonak mas a nyomateka, mashol van a kuplung fogaspontja, mas a sulya es ezek mind szamitanak abban hogy mennyire konnyu vagy nehez elindulni vele.
Nagyon egyszerű: több gázt!
Nyomd bátran, legfeljebb kicsit pörögni fog. A benzines motorok magasabb fordulatszám tartományban működnek, a max nyomaték is fentebb van, te pedig megszoktad a dízelt. Pár nap alatt ráérzel majd.
Ha most lett meg a jogsid, vezess rendszeresen, ne hagyd hogy elfelejtsd. Majd pár ezer km után nem lesz ilyen gondod.
Érdekes...a nejem is dízelen vizsgázott úgy harminc éve, de az otthoni benzinessel még soha nem fulladt le...
...ja, neki azóta is automata kocsija van...az sose fullad le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!