Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Volvót érdemesebb...

Melyik Volvót érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy Volvo S80-ast. Az elsőt, az 1998-2006-ig gyártott típust

[link]

Vagy az újabbikat, a 2006 utánit?

[link]

Nekem kinézetre sokkal jobban tetszik, de az már kicsit öreg. Érdemesebb vajon az újabbat választani?

júl. 7. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a régit, ha nem napi használatra kell.
júl. 7. 06:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenképpen a régit venném. Nem mintha az újabbak rosszak lennének, én is majdnem második generációs S40-et vettem, mielőtt más mellett döntöttem, de tudni kell, hogy azok már Forddal közös autók. Egyáltalán nem rosszak, ahogy maguk a Fordok sem, de a 90-es évek végén a Volvo az még Volvo volt és abszolút a legjobbak voltak a piacon.
júl. 7. 07:14
 3/8 anonim ***** válasza:
De milyenek az új pár éves volvok?
júl. 7. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hát azok már annyira sem Volvok, mint a Ford-Volvok. Kínai szarkupac lett belőle. Az európai autógyártás legnagyobb bukásává vált a Volvo.
júl. 7. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak van aki most nem rég vett új s60 t6 recharge-ot pár éves. Azokkal tényleg sok gond lesz?
júl. 7. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 A kínai felvásárlás után a kínaiak nem igazán szóltak bele a dolgokba, az aktuális belsőégésű motoros modellek mentek tovább változatlanul, szóval azokkal nincs gond. De közben a háttérben azonnal felültek a hibrid és elektromos trendre, amihez a technológia már a kínaiaktól jött. Na azok biztosan nem kellenének ingyen sem.
júl. 7. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2010 .11 havi s80 hajtok , már 384e km van benne, 2,4 D5 136kw , automata . Nagyon megvagyok vele elégedve , nem nevezném szarkupacnak , 5. éve van nálam , és bőven van benne városi használat (Bp).
júl. 24. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:
#4 de abban egyetértek veled, hogy volt olyan széria amit nem igazán neveznêk Volvo -nak én sem …
júl. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!