Melyik kocsit lenne érdemesebb megvenni?
A megközelítés azért határozottan jó! A Passat sem egy probléma halmaz, igaz az Astrához képest kicsit nyűgösebb az első futómű.
Az a baj rá kell szánni a pénzt és az időt, hogy szép és jó kocsit találj. Menj el nézz meg párat, innen a fotelből senki nem tudja el dönteni neked mi a jó, és, hogy az adott kocsi jó vétel-e.
Az, hogy nem a legajjáról szemezgetsz már fél siker, ebben a kategóriában már vannak jó kocsik.
Nem látom, hogyan lehet egymás alternatívája egy 1,2M Astra G egy 1M Passat-nak...
Astra tényleg túlárazott ennyiért raádásul a remek 1.4-es motorral van.
Én személy szerint 1.8 Passat-ot vennék, ha mindenképpen benzines öreg szedán kell, de azzal is bőven az 1,2M ár körül keresgélnék
Ezek közül egyiket sem. G Astra túl van árazva mindkettő ami benne van. A második hirdetésnél nekem erősen gyanús hogy az autó csak belül van végigfotózva, a külső fotó meg csak egy bevágott kép.... Annak még a rendszámát sem vállalja a hirdető, így le sem kérdezheted, az elsőét meg legalább letudnád, én azért mindenképp megtenném.
A Passat hát elég nyűgös egy autó, igaz öregebb és valamivel olcsóbb mint egy G Astra de a VW-khez drágább is az alkatrész és azért megvannak a maga nyűgjei annak az autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!