Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Jobb első...

Mi lehet a baj? Jobb első ajtó nem nyílik távirányítóval, de a kábeleknek semmi baja?

Figyelt kérdés
Adott egy régi suzuki, utólag beszerelt centrálzárral, minden ajtót nyit a távirányító csak az anyóst nem (zárni azt is zárja). Tudom hogy van már ilyen kérdés, de ott azt írták hogy le kell venni a kárpitozást és valahol a kábellel lesz baj. Megtettem, sehol semmi.
júl. 6. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Köszi megint okosabb lettem egy kicsivel.
júl. 6. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

#9: Nem fog máshonnan (kaszniról) testet kapni, mivel műanyag házas az egész. 1 testkábel van a motornak, kábeltörés esetén se a zárás se a nyitás nem fog működni.

[link]

júl. 6. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Az egész kasztni fémből van, testpotenciálon. Bárhol le tud testelni a törött kábel. Szerinted miért olyan gyakoriak a testzárlatok autóknál? Csak ugyebár pl. egy lámpatest esetén a testzárlat mindig rossz, mert mindig csak egy irányba folyik áram, míg ebben az esetben a kapcsolás iránya mondja meg, hogy rossz-e, hiszen ha a letestelt törött kábel negatív potenciálra kerül, akkor tök mindegy, hogy a testet az akksiról kapja (ha ép a vezeték), vagy pedig a kasztniról (ha törött).
júl. 6. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Ha a motor bármelyik kábelje fixen testre kerülne, akkor az első nyitás/zárásnál vinné magával a biztosítékot is.
júl. 6. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
36%
Cseréld ki az aktuátort, az a rossz, a kábeleknek semmi baja.
júl. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!