Mi lehet a baj? Jobb első ajtó nem nyílik távirányítóval, de a kábeleknek semmi baja?
#1 barátom, lepattintottam a kárpitozást, végignéztem minden létező kábelt, hogy nincs-e megtörve, elszakadva.
#2 valószínű ez lesz az, a motorral tudok valamit kezdeni, vagy szerviz?
3: Szerintem kapsz bontottat pár Forintból
4: Pont lényegtelen ha a többi ajtónál rendesen működik
#7 Miért lenne biztos? Hisz azt már tisztáztuk, hogy a kábelek nem lettek semmilyen valódi módszerrel leellenőrizve.
Ha ajtóban található elektronikai probléma van (ablakemelő, központi zár, tükör állítás/fűtés, hangszóró, bármi ilyesmi), az 100-ból 99-szer kábel probléma, és e 99 esetből 98-szor az átvezetőben van törés. Természetesen nem garantált, de a nagy számok törvénye alapján toronymagasan ez a legvalószínűbb.
#9 Régi utólagos centrálzár a polaritás felcserélésével változtatja a működtetési irányt. Ha van egy kábelszakadás, akkor egyik irányban működni fog (amikor a szakadt kábel a negatív polaritású, mivel testet kap máshonnan), másik irányba viszont nem fog működni, mikor a szakadt a pozitív polaritás. Klasszikus probléma.
De amúgy igen, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!