Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Cinquecento megér ennyit?

Fiat Cinquecento megér ennyit?

Figyelt kérdés
Szeptemberben a kisfiam óvodába fog járni én pedig visszamegyek dolgozni a gyárba. Erre néztem egy olcsó autót, a párom közbenjárására anyósom felajánlotta egykori férje autóját egy 1997-es Fiat Cinquecentot. Kettőszázezer forintot kérne érte. Helyi, városon belüli közlekedésre használnám óvoda-munkahely-bevásárlás-óvoda-haza! Csak erre használnám a járművet szóval nem volna rongyosra hajtva. De kicsit bizonytalan vagyok benne. Amit még tudni érdemes róla: óra szerint 260 ezer kilométert futott az autó. 2025-ig érvényes a forgalmi.

2024. júl. 5. 19:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%
Párod nem normális, egyrészt pénzt adna az anyjának egy olyan roncsért ami az anyósnak feltehetően semmibe nem került, másrészt hagyna téged és a kisfiad egy életveszélyes autóval közlekedni. Egy fillért ne adj neki és válj el!
2024. júl. 6. 14:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem kell elválnom. Az autót ma átnézette a párom egy autószerelő ismerősével. A kipufogó és a motorblokk ami elmondása szerint jó benne. Hétfőn megnézünk közösen egy Toyota Yarist, hétszázért árulja a tulaj.
2024. júl. 6. 16:47
 23/23 Koaxk Ábel ***** válasza:
16%
Véletlenül félig hasznos nyomtam a 21-esre de tök igaza van.
2024. júl. 7. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!