Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálhatja ezt az autóm?

Miért csinálhatja ezt az autóm?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt bajom a kocsimmal. Egy Renault 1,5 Dci ha számít.

Ma elmentem boltba. Van egy fekvőrendőr a bolt elött az első kerékkel még átgurultam, de meg kellett állni a gyalogosok miatt. Utána ahogy akartam elindulni, engedtem fel a kuplungot, ahogy a hátsó kerék a fekvőrendőrhöz ért, lefulladt. Ujraindítottam, ahogy engedtem fel a luplungot, megint lefulladt. És ezt 5x összesen, mire kapcsoltak a mögöttem állók, hátratolattak, én is hátragurultam majd lendületből át tudtam menni.

Végeztem a boltba, egy másik kijárat fele mentem. Ott emelkedő, arról főút. Emelkedőn megállni, majd ha nem jön senki lehet elindulni. Ott is ahogy engedtem fel a kuplungot, lefulladt. Ott is vagy 5.-ik lefulladás után tudtam nagynehezen kimenni az útra.

Sík terepen nincs feltűnő változás a kocsival.

Miért fulladhatott le?

4 éve használom ezt az autót, heti szinten járok abba a boltba. Eddig sosem volt baj.

júl. 1. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
(Illetve ugye ilyenkor megoldás az, hogy üres, kuplung fel, kuplung be, sebesség, tehát tolatgatni azért nem kellett volna a fekvőrendőrnél, én ezen lepődtem meg a leginkább, ebben nem találtam a logikát.)
júl. 2. 20:36
 12/13 A kérdező kommentje:

3éve totál tönkrement, akkor a kettőstömegű ki lett cserélve, meg még valami. A kinyomóra azt mondták, hogy még jócskán fogja bírni. Eddig bírta ezek szerint.

Piris lámpánál mindig üresbe teszem egyébként

júl. 3. 07:11
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Na, okos volt az a szerelő is, a kuplungban bármit cserélsz, az egészet cserélni kell.
júl. 3. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!