Miért van több kombi az eladó autók között és miért inkább azok vannak a kínálat alján?
Hoztam egy példát amiben Golf VII-re kerestem rá 2016 és 2020 között.
Az első oldalon kb 7 olyan van ami nem kombi, a többi mind kombi és javarészt dízelek.
Az új autóknál viszont a kombi és a dízel motor mindig drágább. Miért nem tartják mégis jobban az árukat azok amik ujonnan olcsobbak voltak?
"Nem tudom, én utálom a kombikat, mind olyan, mint egy halottszállító. Egy szedán mindig sokkal szebb."
Igen, a sedan Golfok mindig is nagyon szépek voltak. Ékes példája vagy annak, mikor valamit muszáj okoskodni, akkor is, ha gőzöd sincs miről beszélsz :D
Egyébként kimerem jelenteni, sokkal több kombi van 7es Golfból, mint hatchback. Talán ezért is ilyenek az arányok.
3.
Hát nem tom, ha kiállsz egy random útra és leszámolsz 100 kombit, közülük nagyjából 99-nél nincs semmi pakolva magasabbra, mint, ami egy szedánban is elférne.
6os
Jól elvagy a literekkel. Akkor majd próbálj meg 4 nagy bőröndöt bepakolni egy sedanba, majd pedig a kombi Golfba. Vagy egy babakocsit.
7.
A 20 éves Renault Megane 2-be anno befért.
Mert a csaomagtartó méretet a kalaptartóig adják meg.
De a kombinak felette is van jó sok hely még míg a másiknak szinte semmi.
Nekem az egyterűnek 650 l van megadva, de fölötte még majdnem ennyi hely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!