Ebben az esetben is megbukik műszaki vizsgán az autóm?
Arra gyanakszom hogy valami erintkezési gondja lehet a szaromnak.
Tehát a hiba...
Döccen egyet az autó akkor dobja is a Break light fail hibát de ha belenyomok a fékpedálba eltűnik a hiba és működik minden féklámpám (igen a pót is)
Döcc megint hiba vissza. Belenyomok a fekpedálba ugyanúgy eltűnik a hiba és minden fasza és világít...
3-as félreértés ne essék imádom és a vételárának a háromszoroát költöttem rá hogy olyan legyen amilyenre én szeretném és bátran ki merem jelenteni hogy a környék szebb autórétegéhez tartozik. Ezt a "szar" jelzőt azért aggattam rá mert az utóbbi időben egyre gyakrabban szopat.
Korosodik.
Aha.
Ha reggelig nem törlik a kérdést, akkor elnézték neked. :P
Sosem értettem ezt a cenzúrázós majomkodást. Miben más ha azt írja a kérdező, hogy sz@r? Mindenki pontosan tudja mit írok. Ez valami boomer úristenagyerekeinknemhallhatnaktrágárszavakataTVben felfogásból maradt vissza?
Amúgy a "szar" szó még csak nem is annyira trágár, főleg hogy a saját autójára használta, nem mást sérteget... Szierintem emiatt nem törlik a kérdést.. aztán ki tudja.
------
Kérdező, bizony a hibajelzés mindenképp buktató, még ha nincs is mechanikusan baja az autónak, csak szenzorhiba vagy valami ilyesmi. Ha felvillan akkor nagy eséllyel buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!