Mtz 820.1 és mtz 820.4 kuplungja között lehet különbség? többi lent.
adott a fent említett két traktor,mindketőt én használom a 820.1-et könnyebb munkákra pl 20hl-es permetező,8 leveles tárcsa,kacsozógép,hidrokapa, a 820.4 et nehezebb munkákra 36 leveles nagy tárcsa,mélylazító,szölö hordás két hw8011-es pótkocsival.
Eddig 4 szerelőm volt mind a 4 már kuplungozta meg a 820.1-est de minden esetben csak kb 4-500üó bír míg a másikba már úgy 1600-1700 üó van amióta meglett kuplungozva és jó alapotban van a kuplungszerkezet,a 820.1 be már próbáltunk erősítetet,sokkal drágábbat de érdemi változás nem történt kb 200üó val bírt többet.
miért lehet ez?lehetséges hogy típushibás?
Mi lesz vele, egyszerűen elkopik a tárcsa ennyi idő alatt?
Esetleg egy finom beállítási probléma lehet, keresnék 5. szerelőt, ha az eddigiek nem tudják megoldani.
igen elkopik és szét potyog a tárcsa, legalábbis az előző erősített kuplungtárcsából kb 600 üó után potyogtak ki lamellák,szegecsek..
pár éve mondták nekem hogy állítólag ezek típushibások,van benne valami alkatrész amit ki kellene cserélni mert gyári hibás és útánna jó lesz,csak nem tudom már hogy ki mondta..de már valószínűleg mindegy is mert meg lesz kuplungozva még egyszer és eladjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!