Van olyan autó, ami újabb konstrukció, elmegy pályán 5-6 literrel, de mellé van 150-200le legalább?
A keretem max 5-6 millió.
2.0tfsi-t adtam el, nagyon szerettem, de változik az életviszonyom és havi 2000km-t megyek pályán.
Ott nem fogom nyomni, sima tempomat 110-140 között, de heti 1-2x szeretek elmenni városban 5-10-15km-t barátokhoz, esti autózgatás, stb.
Fiatal vagyok, szeretem a sportosabb típusokat. Valószínű dízelt fogtok ajánlani, mert a 8-9 sebességes automatákra, 2-3 ezres benzines motorral nem annyira fér bele sajnos, ami tudna pályán 6 körül fogyasztani.
Gondolom jönnek majd a dízel 2.0 tippek sorra, manuállal.
Ezen kívül bármi ötlet? Egy 3.0 v6 gondolom 8-9l alá nem megy soha.
Örülnék azért, ha újabb lenne, kevés km-rel, de azt se bánom, ha 15 éves az autó, de cserébe 3-4m, és félreteszem szervizre a maradékot.
BMW E90 szériát nézegesd. 325d motorosak. 4-5 millió között jó állapotút, jól felszereltet, 200.00 km futás alattit kapsz. Csak annyira figyelj, hogy olyat vegyél, amin volt vezérléscsere + csapágyazás.
Teljesítményre 190-200 lóerő, országúti fogyasztása 5 liter a gyári katalógus szerint.
Bmw-t nem szívesen veszek, első autóm egy e46 volt, ingem gatyám ráment. 7 évig volt meg, a hahu legtetejéről vettem egy szinte hibátlant, de mégis rálocsoltam a vételárat még 2x 7 év alatt…
20d volt.
E90 pedig nem is tetszik, ha mégis bmw-be ülnék, akkor f széria.
Akkor kifogtál egy rosszat, aminek nem volt gazdája előtte... Gondolom kuka lett az adagoló, és fel kellett újítani.
Az újabb autóknál azért már jóval tervezhetőbbek a költségek.
Ha nem akarsz prémium vonalat, akkor szvsz maradj az Octavia-Passat vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!