Mit kell fizetnem egy használtan vett robogó után?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy rendszám nélküli robogót (segédmotoros kerékpárt). Ha megvettem mit kell utána tennem? Biztosítást kötnöm kell rá? Esetleg ugyanazokat kell mint egy autóvásárlásnál? lyenekre gondoltam, stb...jún. 25. 20:07
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleirni, hogy B jogsim van és 50 cm3 akarok
jún. 25. 20:08
2/7 anonim válasza:
KGFB kell rá, más nem.
Nem kell adózni, és műszakiztatni.
3/7 anonim válasza:
Csak egy biztosítást kell kötni, semmi mást. Az adás-vételinek kell még nálad lennie és már mehetsz is dolgodra.
4/7 anonim válasza:
Netrisk.hu-n regisztráció után kb.negyed óra alatt bőven meg lehet csinálni!
Pár ezer Ft/év.
(nekem 3,8k,igaz 50+vagyok,fiataloknak,friss jogsisoknak kicsit biztos több)
5/7 anonim válasza:
#4 Nekem még soknak is tűnik az a 3800 forint, én még 30 sem vagyok, és a majd' 100 lóerős motorra 12000 páréves A jogsival.
6/7 anonim válasza:
Kötsz egy biztosítást, megtankolod. Ennyi.
#5 nem a 4-es vagyok. De motorra mindig is sokkal olcsóbb volt a biztosítás, mint egy autóra. Amit én sem feltétlenül értek. 3800 robogóra szerintem nem sok. Nem várható el, hogy pár száz forinttal bohóckodjanak. A szerződés kinyomtatása, ügyintéző munkadíja, banki utalás költsége több lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!