Nálunk miért nincs ilyen?
Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni autókat, de nagyon sok helyen nem találok olyan felszereltségi szintet mint mondjuk az USA-ban. Pl.: Néztem a Kia ProCeed-et. Nálunk csak 140 lóerős 1.4 motoros van, de pl más ország online konfigurátoraiban ki lehet választani 1.5, 1.6-os GT motort 200 lóerővel.
Vagy lehet extra sárvédőket kérni a külföldi oldalon, nálunk nem.
A magyarországi konfigurátorban mér nem lehet ilyeneket kiválasztani?
jún. 22. 19:28
1/4 anonim válasza:
Kereslet-kínálat, logisztika, különböző helyi szabályozások stb.
2/4 anonim válasza:
Magyarországon, ahol az átlag magyar 20 éves lepukkant autót vesz 500 ezerért...? Minek tartanák a kínálat tetejét?
3/4 A kérdező kommentje:
És ha én olyat szeretnék venni, akkor hol kell vegyem?
jún. 22. 20:21
4/4 anonim válasza:
Ha máshol, EU piacon van, akkor talán van esélyed lebeszélni egy márkakereskedéssel, hogy hátha tudnak szerezni neked egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!