Egy 4 milliós használtatónál mennyire releváns alkualap a 7e forintos kerékőr csavarok hiánya?
Oké, hogy a világ segglukában élünk, de a 90es éve óta nem láttam utcán felbakolt autót, aminek ellopták a kerekeit. Szerencsére ma már nem divat ez.
Szerintem ennek a cuccnak kambodzsában lenne létjogosultsága, a világ többi részén csak szoptatja magát vele ez ember.
Végülis igen.
Relevánsnak nem releváns, ez csak duma, ha már másba nem tudott belekötni. Vannak ilyen sz..rágó emberek. Akkor vigye 3.993.000-ért, ha ezen múlik! Mikor használt kocsit vettem, amikor megnéztem és le is foglalóztam, emlékszem, hogy nagyjából félig volt a tank. Két nappal később volt a konkrét szerződéskötés, kifizetés és átadás. Addigra érdekes módon valahogy elpárolgott a tankból az üzemanyag és folyamatosan írta az autó, hogy azonnal tankoljak. Na, nekem ehhez sem lenne képem, hogy enyire kicsinyes legyek! Főleg, úgy, hogy a szerződést az én lakcímemen kötöttük meg, az eladó ide hozta az autót. Utána megkért, hogy vigyem már haza az új autómmal, hogy ne kelljene neki buszoznia. Gondolkozás nélkül megtettem, eszembe nem jutott a végén tartani a markom, hogy akkor most kérem a buszjegy árát!
De, mikor a szomszédban eladták a házat, nem két fillérért, ott is a régi tulaj kiköltözéskor a foglalatokból, a teraszon a fali lámpákból a szemem láttára csavarta ki a hagyományos villanykörtéket, hogy elvigye. Pedig annak az értéke a kapott pénz banki kamatának kb. 20 másodpercével egyenértékű. Mégis nehogy már azt az 50Ft-ot is "ingyen" odaadja másnak! Vannak ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!