Beérkeztem egy építöanyag kereskedés területére, kiszálltam hogy induljak vásárolni. Bejött a rendör mögém parkolt és igazoltatott. Müszaki le volt járva. Helyszíni 2x39000. Jogos-e ez így?
Gondolom a kamera rögzítette, hogy közúton közlekedtél a lejárt műszakis autóval.
Így elég nehéz lenne vitatni a bírság jogosságát.
Biztos volt ott más is amiért 2 * büntetett.
Azt is írd már le.
Jutalékos rendszer, ők is így dolgoznak.
Mondjuk figyelembe vehetnék, hogy nem egyszerű manapság bejutni egy szerelőhöz+műszaki vizsgára.
#7: Mit kellene figyelembe venni?
A legnagyobb hulladékra is megadják két évre a műszakit, annyit idő csak elég lehet leszervezni a következőt
#7 "nem egyszerű manapság bejutni egy szerelőhöz+műszaki vizsgára"
Ezt a kedves autótulajok is figyelembe vehetnék hogy nem 2 órával előtte kérni időpontot műszakira.
Rendőrök nem nagyon szoktak igazoltatni meg büntetni, ilyen közforgalomnak megnyitott, de alapvetően zárt jellegű magánterületen, mint pl. az építőanyag kereskedések általában. Ha csak ennyi, hogy a műszaki le van járva, akkor is inkább megvárják, míg végzel, és kijössz onnan, és akkor büntetnek.
Szóval szerintem is volt ott valami más is, amivel felhúztad az agyát a rendőrnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!