Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van az autósok között a...

Van az autósok között a szélvédőmosó használatának etikettje?

Figyelt kérdés
Mikor nem égetően fontos csak szeretnéd kicsit megtisztítani. hol lehet és hol oké hol bunkóság. Mivelhogy a többi autósnak az autójára meg a szélvédőjére valamilyen szinten ráfriczol a víz.
jún. 20. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
A szélvédőmosó menet közben a menetszéltől kb. 3mp alatt megszárad. Nem zavar senkit.
jún. 20. 12:14
 2/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
78%
Amikor nincs körülötted, előtted mögötted autó.
jún. 20. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Amikor a seggedbe jönnek, akkor kötelező lemosni. Használható büntetésnek. Büntető ablakmosás nem bűncselekmény.
jún. 20. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
"Imádom", mikor az előttem lévő elkezdi sprickolni és mögötte az én autómat teríti be! Természetesen mindezt friss autómosás után! Nyilván nem tragédia, de nem szoktam örülni neki. Nálam jól vannak beállítva a fúvókák, de nagy sebességnél így is valamennyit hátra hordhat a menetszél. Ezért általában figyelek rá, hogy ha lehet, akkor mossak, amikor nincs közvetlenül mögöttem senki.
jún. 20. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem égetően fontos, akkor úgy illik, amikor nincs éppen mögötted senki közel.

Ha menet közben ráesik valami, volt már pl. hogy beterített egy teherautó sárral, akkor meg nem az a fontos, hogy vajon rámegy-e más autójára is.

jún. 20. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Imádom az ilyen menetközben nem zavar senkit kommenteket, engem sem vágtak még fejbe motoron ülve autóból kidobott csikkel, sőt másik motoros automatikus láncolajzója sem terített még be soha. :D
jún. 20. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Akkor mosunk ablakot, ha nincs mögöttünk autó, biciklis, gyalogos.

Vannak iratlan szabályok, csak néhány ember übermensnek képzeli magát.

Ilyen például, hogy este sötétben nem állunk bele a másik autós seggébe.

Vagy lemaradsz, vagy megelőzöd.

1-es

Az a gond, hogy a koszt is átviszi!

Álló helyzetben moshatod nyugodtan a szélvédőd, ha annyira koszos, úgyis mosóba viszed.

jún. 20. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
#7 nem a koszt viszi át, hanem a tiéden lévő addig nem látszó homogén porréteget mossa le pontokban, és emiatt egyből koszosnak fog tűnni a kocsid. :D
jún. 20. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7, van néhány isten barma, aki ezt is übereli: mikor sötétben úgy áll be mögéd hőmérőzni a kipufogódat, hogy végig reflektorral jön. Ha gyorsítasz, ő is elkezdni nyomni. Ha elveszed, hogy előzzön meg a francba, ő is visszalassít. Sosem fogom megérteni, hogy ez mire jó...
jún. 20. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy normális világban nyomná bele a képedbe, ha pont mögötte vagy. Valóságban olyan mélyen van a morál, hogy ilyenekről még beszélni is időpocsékolás, amíg a legalapvetőbb szabályok betartása sem megy.
jún. 21. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!