Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A klimatizáció rosz vagy...

Nikolas44 kérdése:

A klimatizáció rosz vagy valahol máshol keressem a hibát?

Figyelt kérdés
Az érdekelne ,hogy télen a klíma az autóban nagyon nagyon jó melegít egyből viszont amikor eljön a nyár hűteni a beltért nemképes a minimum a 16C viszont az autóba még nyáron is 25+C enged és nemképes hűteni hol lehet a baj sehol nem találtam információt e téren

jún. 18. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudsz róla, hogy az autóban klíma és a fűtés, az két külön dolog?
jún. 18. 20:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom de így egyszerűsítettem le és nemtudom kifejezni magam mert szlovákiából írok és itt a klíma az klíma és az azt jelenti hogy télen felviszed hogy meleg legyen nyáron meg le hogy hűvös legyen szóval ha nemtudsz válaszolni kárnak irtad
jún. 18. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Klímával nem fűtesz. Ilyen leírás után azt is el tudom képzelni, hogy nincs is benne klíma :DDDD
jún. 18. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Igazad van, tényleg "kárnak" írtam ha így reagálsz a segítségre.

(#1)

jún. 18. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Mi az hogy a klímával nem fűtesz az ugyan az a dolog csak alitod rajta a hőmérsékleted csak az hogy ha magas hőfokra alitod az neked a fűtés vagy mi? Ugyan úgy klíma csak más hőfokot alitasz be , ha pedig lerakom 16ra akkor az hűtés vagy mi? Klíma az klíma attől függetlenül milyen hőfokot alitasz be akkor nevezheted hűtésnek vagy fűtésnek ha meg nemtudsz a kérdesemre valaszolni csak kérdéssel akkor minek vagy itt ?
jún. 18. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

5. Már ne haragudj de fingod nincs hozzá és ne oszd az észt.

Fűteni minek a klímát bekapcsolni, csak a fogyasztást növeli , de jobban nem fűt.

Feleslegs a klima kompresszort olyankor járatni.

jún. 18. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked a klima csak klíma, de ha nincs a műszerfalon egy AC feliratú gombod,akkor te tekergetheted össze vissza a kocsid szellőzőjét, mert csak téli "klimád" van ami max a kinti hőmérsékletű, vagy annál melegebb levegőt tud 😉😁
jún. 18. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezek után már nem kérdezem, hanem negállapítom:

te nem tudod hogy az autóban a fűtés és a klíma, az két különböző dolog. 😂

(#1 voltam)

jún. 19. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:

A kocsikban a klíma az A/C gombbal kerül bekapcsolásra. Ha hideg levegőre van állítva, akkor ez hűti a levegőt. Ha meleg levegőre van állítva, akkor párátlanítja a levegőt (ezért is érdemes bekapcsolva hagyni, fogyasztásban meg nagyon minimális a különbség), viszont nem az állítja elő a meleg levegőt.

Nézd meg, hogy van-e A/C gomb és be van-e kapcsolva. Ha be van kapcsolva, akkor lehet hogy nincs elég gáz benne vagy rossz a kompresszor.

jún. 20. 20:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó valaszadómnak üzenném.hogy nincs AC VW passat b6 (2008) van , van benne Auto gomb allata pedif Ecom gomb , és alitani lehet manuálisan is de az Auto gomb magátol álitja , viszont ha manulálisan állitom mondjuk 16fokra akkor is min 25 fok enged be
jún. 21. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!