Nikolas44 kérdése:
A klimatizáció rosz vagy valahol máshol keressem a
hibát?
Tudsz róla, hogy az autóban klíma és a fűtés, az két külön dolog?
jún. 18. 20:23
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom de így egyszerűsítettem le és nemtudom kifejezni magam mert szlovákiából írok és itt a klíma az klíma és az azt jelenti hogy télen felviszed hogy meleg legyen nyáron meg le hogy hűvös legyen szóval ha nemtudsz válaszolni kárnak irtad
Klímával nem fűtesz. Ilyen leírás után azt is el tudom képzelni, hogy nincs is benne klíma :DDDD
jún. 18. 20:26
Igazad van, tényleg "kárnak" írtam ha így reagálsz a segítségre.
(#1)
jún. 18. 20:35
5/11 A kérdező kommentje:
Mi az hogy a klímával nem fűtesz az ugyan az a dolog csak alitod rajta a hőmérsékleted csak az hogy ha magas hőfokra alitod az neked a fűtés vagy mi? Ugyan úgy klíma csak más hőfokot alitasz be , ha pedig lerakom 16ra akkor az hűtés vagy mi? Klíma az klíma attől függetlenül milyen hőfokot alitasz be akkor nevezheted hűtésnek vagy fűtésnek ha meg nemtudsz a kérdesemre valaszolni csak kérdéssel akkor minek vagy itt ?
5. Már ne haragudj de fingod nincs hozzá és ne oszd az észt.
Fűteni minek a klímát bekapcsolni, csak a fogyasztást növeli , de jobban nem fűt.
Feleslegs a klima kompresszort olyankor járatni.
jún. 18. 22:11
Lehet, hogy neked a klima csak klíma, de ha nincs a műszerfalon egy AC feliratú gombod,akkor te tekergetheted össze vissza a kocsid szellőzőjét, mert csak téli "klimád" van ami max a kinti hőmérsékletű, vagy annál melegebb levegőt tud 😉😁
jún. 18. 22:12
Ezek után már nem kérdezem, hanem negállapítom:
te nem tudod hogy az autóban a fűtés és a klíma, az két különböző dolog. 😂
(#1 voltam)
jún. 19. 10:57
A kocsikban a klíma az A/C gombbal kerül bekapcsolásra. Ha hideg levegőre van állítva, akkor ez hűti a levegőt. Ha meleg levegőre van állítva, akkor párátlanítja a levegőt (ezért is érdemes bekapcsolva hagyni, fogyasztásban meg nagyon minimális a különbség), viszont nem az állítja elő a meleg levegőt.
Nézd meg, hogy van-e A/C gomb és be van-e kapcsolva. Ha be van kapcsolva, akkor lehet hogy nincs elég gáz benne vagy rossz a kompresszor.
jún. 20. 20:52
10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó valaszadómnak üzenném.hogy nincs AC VW passat b6 (2008) van , van benne Auto gomb allata pedif Ecom gomb , és alitani lehet manuálisan is de az Auto gomb magátol álitja , viszont ha manulálisan állitom mondjuk 16fokra akkor is min 25 fok enged be
Kapcsolódó kérdések: