Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi 120km-es ingázáshoz elég...

Napi 120km-es ingázáshoz elég egy 125ccm motor?

Figyelt kérdés
Csak tavasztól őszig tervezem. Autóval nem akarom. Honda PCX 125 pl?
jún. 17. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég. Én csak napi 50 km-t megyek, de az a 100 km/óra végsebesség nagyon nem való országútra. Legalább egy 250-est vegyél, hogy előzni is tudj.
jún. 17. 18:57
 2/9 Szolovjov ***** válasza:
Akár elég is lehet. A Trabantok sem tudtak utazóban többet, mint egy 125-ös motor, mégis bejárták vele Európát egyesek. Én sokszor Simsonnal megyek dolgozni 30 km-re főúton.
jún. 17. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ. Múltkor Japán csávó elrepült Rómába, bérelt egy 50-es Vespát, körbement a kontinensen fel a norvég fjordokig, onnan meg a balti államokat, minket (szerelőm cserélt neki kereket) és a Balkánt érintve vissza olaszba.

De ez egy kaland, meg az is, amit fentebb írnak a Trabantról.

Napi szinten? Hát, attól függ, hol mész. Én autóútra, autópályára, ahol a belső sávban 130-150 alatt semmi keresnivalód nincs, meggondolnám. Nekem sem azért van 100 lóerős motorom, mert folyton száguldozom, hanem azért, hogy ha kell, egy gázfröccs kiszakítson az adott szituációból. Meg attól is függ, mekkora vagy. Én a 100 kilómmal 125 köbcentit tuti nem vinnék városon kívülre, utast meg főleg nem.

jún. 17. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Semmilyen motorkerékpár nem való erre a célra.
jún. 18. 06:45
 5/9 A kérdező kommentje:
80kg vagyok. Jó minőségű főúton használnám. 80-90-es utazó sebességgel.
jún. 18. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedheted magadnak, hogy csak akkor utazz, amikor az időjárás éppen ideális, akkor csak-csak.
jún. 18. 07:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Én tuti nem vállalnám be. Ennyit pláne. Nyáron is elkaphat egy felhőszakadás út közben, egyebek.
jún. 18. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kaland más. Alkalmanként jó, de naponta ugyanaz az út. Ahogy írtam már, én napi 50-et megyek, és ennyi is uncsi. A másik, ami inkább bosszantó, hogy néhány autós 80-nal megy, és nagyon nehéz megelőzni egy PCX-szel. Nem lehetetlen, de legalább 2 km-en belül ne jöjjön szemből autó. Én szeretem tartani azt a 90-95-ös tempót, reggel 5-kor ezzel nincs is semmi probléma, de délután 3-4 óra körül katasztrófa. Nagyon sok balfék van. Megy egy teherautó 70-nel, és nem merik megelőzni, bizonytalankodnak, kísérik kilométereken át, és persze akkor jut eszébe előzni, amikor már mellette vagyok. Ha te türelmesebb vagy, és nem zavar a lassabb haladás, akkor vegyél 125-öst.
jún. 18. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam motorozni, de annyi biztos, hogy egy akármilyen jó (kis)autó többet érne a motortól ennyi km-re, naponta. A 7-es voltam.
jún. 20. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!