Vadul vezetek az új "erősebb" autómmal, és ma megijedtem, ti mit gondoltok?
Nos 2,5 éve van jogsim, és ma egy kis 1.4 corsa után, lett egy 150 lovas pdtdi 1.9 a4-em. Teljesítményben brutál nagy a különbség, és a vadállat viselkedésemmel ez nem éppen jól párosul. Mivel első alkalommal amikor motorra ültem, akkor is nyélgázon mentem 140-ig (életem első motorozásakor).
Szóval a lényeg hogy ma este picit próbálgattam az autót, és indulásnál ESP off, és megnéztem mennyire tudom kipörgetni. Hát kipörögni kipörgött, mint a q*va élet, majd amikor el is indult a kanyar bevételekor, meg is csúsztam. Balra-jobbra-balra és a végén jobbra ellenkormányzással majdhogynem oldalállásból hoztam vissza az autót az útról. Szerencsére nem padkáztam, meg ugye ez mivel most történt az ég világon senki nem volt az úton, ezért is voltam bátrabb. Nos mivel egyenesbe visszahoztam, és gondolkozás nélkül jött a számomra tökéletes ellenkormányzás, így minden baj nélkül kihoztam az autót a csúszásból. Viszont után rögtön megálltam és 5 percig csak ültem a járó autóban.
Ti mit gondoltok, ezek a tapasztalatok segítenek? Most hirtelen felindulásból arra gondoltam hogy kikapom az esp-t és marhára nem szórakozok vele amíg meg nem ismerem az autót, és lekorlátozom magam hogy ne tudjam használni.
Ember, ne haragudj meg, de most olvasd el külső szemlélőként azt, amit iderittyentettél. Ez alapján kb. csak idő kérdése, hogy legyen egy komoly karambolod. Még te magad is azt írod, hogy vadállat személyiséged van.
Akár van valaki (szerinted) az úton, akár nincs, nem versenyzésre van kitalálva. Emberkedni nem ott kell, hanem a pályán. A te érdekedben még csak eszedbe se jusson az ESP-t kikapcsolni, nem véletlenül rakják bele minden autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!