Mi a megoldás arra, hogyha valaki lassan megy, de
előzéskor direkt gyorsít, és alig bírjuk megelőzni?
Figyelt kérdés
Most történt velem az, hogy nagyon lassan ment valaki, és előztem volna, de nyomta neki, és már a kanyar előtt voltam, mire betudtam fejezni. Ha jön valaki szembe, akkor ütközök. Az ilyenekkel mit lehet tenni? A büntető fékezés ugye nem opció, mert az büntetendő. És azzal mi a helyzet, ha valaki ilyen esetben indokolatlan mértékben lelassul, kimegy a felezővonalra (vagy esetleg át is megy), szépen visszateszi 1-2 fokozattal a sebességváltót, és amikor a másik elakar menni, akkor tövig nyomja neki? Ez megoldás, büntetendő?
jún. 14. 13:50
1/10 anonim válasza:
Menetrögzítő kamera és beküldeni a rendőrségre. Kresz szerint, ha nem tudod befejezni biztonságosan az előzést, akkor fékezned kell és visszasorolni mögé. Aztán félreállsz egy kicsit hadd menjen az idiótája a csába. Mással szórakozzon, ne téged veszélyeztessen.
jún. 14. 14:05
2/10 anonim válasza:
Olyan autó kell, amivel kérdés nélkül megbaxod, ha próbálkozik..
jún. 14. 15:15
3/10 anonim válasza:
Bárhogyan is büntetsz, onnantól fogva ha van felvétel, te is pont ugyanannyira bűnös lehetsz, mint a másik. Ha pedig csak rólad készül, mert mondjuk csak neki van kamerája, akkor nagy eséllyel csak te fogod megszívni. Idegesítő, persze, én is laposra verném a képét az ilyeneknek, de nem érdemes.
Vannak ilyen gyökerek, sajnos erre fel kell készülni. Ha az átlagnál erősebb autód van, mondjuk legalább 250-300 lóerő és nem 2 tonna hozzá, akkor nyilván ritkább hogy ezzel meg tudnak szivatni, ha gyengébb / átlagos autód van akkor könnyebben bele lehet futni ezekbe.
jún. 14. 15:47
4/10 anonim válasza:
Kamera.
jún. 14. 16:26
5/10 anonim válasza:
Lassítok, lemeradok, aztán távolról gyorsítok, hogy mire oda érsz már meglegyen a kellő sebesség különbség, ne egymás mellett gyorsuljunk.
Természetesen ha jól belátható minden.
De van hogy én is engedem elmenni, megállok hugyozni vagy kávézni.
jún. 15. 14:33
6/10 anonim válasza:
Én ma futottam bele egy ilyen balfaszba. a szomszéd kerületben már rúgdosta a gázt mögöttem.. én meg nem, mentek előttem, minek rúgdaljam, persze utána kanyarodósávban, forgalomtól elzárt területen mindenen át megelőzte az előttem menőt is.. 5 perc múlva utólértem, lefordulunk. megy negyvennel. húztam egy kettest, és ENTER.. persze onnantól hiába nyomta kikerültem a faszba, és beálltam az előtte menő mögé, mert hát jöttek szemből nem sietek, na erre ez előz megint két autót, hát, a szembejövő satufékjén múlt hogy nem baszta frontálba telibe, és tört szarrá a sajátján kívül még 3 kocsit :D
jún. 15. 18:39
7/10 A kérdező kommentje:
6.: Az oké, hogy valaki hülye, és a saját életét kockáztatja, meg másokét. De az mi már, hogy látja jön a kanyar, de szándékosan nyomja a gázt? Az ilyen rohadjon meg, miért nem lehet ezeket gyilkossági kísérletért elítélni?
jún. 15. 19:16
8/10 anonim válasza:
Nem volt kanyar.. nem is írtam ilyet.. persze utána azt az utat végigtolta mázsaötvennel.. többet szerencsére nem láttam. :)
jún. 15. 19:41
9/10 A kérdező kommentje:
8.: Tudom, de nálam volt. Erről írtam. Egyébként én is két ilyen hülyébe futottam bele. Az egyiknek audi a6 volt, megakarom előzni, már mellette vagyok, de ő lepadlózta és otthagyott a f@szba. De volt benne annyi becsület, hogy utána nyomta neki az egyenesekben, mint a vadállat. Persze kanyaros részeken szépen lassan utolértem. Aztán egy pancser előttünk, 60-70km/h-val szarakodik. Az audis megelőzhette volna simán, de nem mert menni, vagy én nem is tudom mi volt az a töketlenkedés. Megfogtam a kis alto-t, visszaraktam 3-asba, aztán előztem a pcsába őket. Meglepődnél egyébként, 3-asban megy 140-et, és kb. majdnem ez is a vége, szóval azért lehet vele előzni :D
jún. 15. 19:49
10/10 anonim válasza:
Én meg 250 lóval nem kérdeztem... de nála ettől lefőtt a kávé. :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!